2777
2789
عنوان

کسی هست دلش از خونوادش بگیره؟

71 بازدید | 7 پست

فک نکنم کسی باشه مثل من دلش از خونوادش بگیره من اولین بارداریمه مادرم میگه این بچه مردمه  اما او خواهرم با اینکه بچه دومشه چاره نداره جونش رو نثار بچه هاش کنه مثلا باید برای من سیسمونی بگیره میره وسایلایی ک اون نداره براش میگیره منم خودم پول جمع کردم رفتم گرفتم دختر خواهر کریر نداشت رفت خیابون اومد براش کریر گرفت قرار بود برای من پارچه بگیره من خودم رفتم گرفتم اون رفت برا دختر خواهرم گرفت بعد اضافی پارچه اون رو دوتا تکه کوجیک برا من درست کرد گفت بزارش رو پارچه هات 😔شوهرمم فهمیده خونوادم ارزشی برام قائل نیستن ما ۵ خواهر یه برادر با سه تا نوه دختر ولی بچه من پسره پدر برادرم خیلی خوشحالن ولی مادرم اصلا محبتی بهش نداره مثلا تا بابام میگه این اولین نوه پسریمه براش برنامه ریزی میکنه مادرم میگه پیش اون دخترات نگو دلشون میشکنه حالا مگه اونا اونجا بود ک تو رو من این حرف رو میزنه درسته نباید همیش دور بچه من باشه ک بعد اونا غصه بخورن ولی باید یه درصد محبت ب بچه منم نشون بده 

منم دلم میگیره ازشون

از همه

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینطور منم دلگیرم از همشوون.😢😔

خدایا               دلم را کسانی شکستند که هرگز را‌ضی به شکستن دلشان نبودم        از آدم هایت نمیگذرم    از دل سنگشان     از جنبه نداشتن هایشان    از همه ی خوبی هایی که دلشان را زد                     خدایا            از خودم هم نمیگذرم حق من این همه مهربان بودن و احساس داشتن نبود     حق من اینهمه تنهایی نبود     خدایا من با آدم هایت بد نبودم      اما بد کردن       آنها را به تو واگذار میکنم........

ببین توی بارداری معمولا اطرافیان حسی روی جنین ندارن ولی بعدش که دنیا میاد خیلی محبوب میشه ـ مادرت هم شاید میخواد خواهرات روی این داستان حساس نشن . 

الان هم خودت بارداری  حساس شدی . توکل به خدا کنه 

خدا به بچه ات ارج و ارزش و خوشبختی بده  نه اطرافیان 

پسرت سربلندت میکنه إن شاالله 😉

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️