2777
2789
عنوان

چرخ زیگزال

121 بازدید | 4 پست

دوستان .ی چرخ زیگزال صنعتی دارم .تو کرج کجا میتونم ب قیمت بفروشمش.دست سمسار نمیخوام بدم .نوعه اصلا استفاده نشده

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
چند قیمتش و چند نخ

پنج نخ دینام سر خوده .دینام نداره پایین چرخ.الان نوعش سیزده تومنه .اصلا استفاده نکردیم .خریدیم تولیدی بزنیم ک نشد .ده ملیون میفروشمش

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پنج نخ دینام سر خوده .دینام نداره پایین چرخ.الان نوعش سیزده تومنه .اصلا استفاده نکردیم .خریدیم تولید ...

ديوار بزار يا بيا بازار تهران قسمت چرخ فروشا عكسش نشون بده مشترى گير بياد

تو مرا جان و جهانى چه كنم جان و جهان را❤️خدايا ممنون ازين نعمت هاى زيبايى كه بهم دادى 🥰💖💕💜💖💖💖💖💚
ديوار بزار يا بيا بازار تهران قسمت چرخ فروشا عكسش نشون بده مشترى گير بياد

گزاشتم الان ی هفتس هیچکس زنگ نزده