2777
2789

نزدیک دوساله باهاشون قطع رابطه ام 

چون دروغ میگن قسم دروغ میخورن کلا یه جورین و دوست ندارن زندگیه من آروم باشه و استرس میدن همش

خلاصه با سلیقه ی من جور نیست چون خودم صاف و ساده امو انقد زیرکی ندارم

چندماهه تو بارداری همش خوابشونو میبینم که منطقی شدن و باهام‌حرف میزنن

گاهی دلم پر میکشه واسه آشتی

بنظرتون دعایی چیزی گرفتن؟ آخه دستشون تو این کارا هست

خیلی اذیتم کردن و زجر کشیدم البته شوهرمم بی تقصیر نبود

حالا گفتم روز پدر کینه هامو بذارم کنار و برم خونشون چون عمرا کوتاه شده و اینجوری با قهر هم احساس غریبی میکنم موقع زایمان  اصلا شاید سر زایمان افتادم مردم حالا درسته بی تقصیر بودم ولی بازم دلم آروم نمیگیره

بنظرتون کار درستیه؟

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙

شان خودتو خرد نکن همین💛

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره عزیزم

دیدی باز اذیت میکنن یه جور دیگه رفتار کن

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

زیادی بهشون فکر میکنی و خوابشون میبینی. 

اما حداقل نزار شوهرت با خانوادش کاملا کات کنه گناه داره خونوادشن

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

به نظرم یه فرصت دیگه بهشون بده

شاید رفتارشون بهتر شده

اگه دیدی باز اذیت میشی رفت و امدتو قط کن باز

هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد ولی هر کسی که لیاقت انها  را داشته باشد هرگز تو را به گریه نخواهد انداخت!☺️

البته نمیدونم عکس العملشون چی میتونه باشه

این خودش برام استرس آوره آخه بعد دوساااال قهر

البته فامیلیم و همو میبینیم اینور اونور 

اما بدون سلام و علیک

نمی‌دونم ما که نمیشناسیمشون چجوری آدمایی هستن 

خودت با توجه به شناختی که ازشون داری، عقلانی و منطقی تصمیم بگیر. نه احساسی که فردا پشیمون شی و خودخوری کنی

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
آره عزیزم دیدی باز اذیت میکنن یه جور دیگه رفتار کن

آره ایندفه قطع رابطه نمیکنم اما مظلوم هم واقع نمیشم فوقش جوابشونو میدم یا رابطه رو کم میکنم

نمی‌دونم ما که نمیشناسیمشون چجوری آدمایی هستن  خودت با توجه به شناختی که ازشون داری، عقلانی و ...

فوقش دیدم اذیت میشم رابطه رو کم میکنم 

اما قهر یه جور خود آزاریه هم خودم اذیت میشم هم شوهرم