2777
2789
نه سرکاری نیست اصلا  چطور میشه دوستای پسر خالتون با این شماره بهش پیام بدن ؟ الان تو این عکس ...

واسه همه این نمیوفته 

کلی شماره دیگه هم هست

شماره مجازی هم میشه حتی رایگان بدست آورد ، اون بنده خدایی هم که پسرخالمو سرکار گذاشته شمارش مجازی بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفته بیا بازی کن اخرش هم یه استکر از این ترسناک ها فرستاده 

😥

چرا هیچکس منو تگ نمیکنه..؟😓                      خوب با منم دوست باشید دیگهه😪                 پس منو توی تاپیکای عکس تگ کنید یا هر تاپیک دیگه ای 😍😝💜                                     یه دخمل لوس و بابایی😛😌💜🧸                تا بهم بگن بالا چشت ابروعه گریه میکنم😭😂😂😂😂😂😂😂                                      یعنی در این حد لووووسم😂😝❤❤                    من همتونو دوست دارممممم😍               البته بجز مردا 😒😒😏                                           😄💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

دستگیر شده نمیتونه مومو باشه یکی داره سرکارتون میزاره 

بدون اینکه بازش کنی حذفش کن

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
نباید بخونی  نگو که چت رو باز کردی 🤦🏻‍♀️

چی میشه مگه

چرا هیچکس منو تگ نمیکنه..؟😓                      خوب با منم دوست باشید دیگهه😪                 پس منو توی تاپیکای عکس تگ کنید یا هر تاپیک دیگه ای 😍😝💜                                     یه دخمل لوس و بابایی😛😌💜🧸                تا بهم بگن بالا چشت ابروعه گریه میکنم😭😂😂😂😂😂😂😂                                      یعنی در این حد لووووسم😂😝❤❤                    من همتونو دوست دارممممم😍               البته بجز مردا 😒😒😏                                           😄💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
گفته بیا بازی کن اخرش هم یه استکر از این ترسناک ها فرستاده 

چرا سین کردی تو آخه؟؟؟ میگم مومو  اینا چرت و پرته اما احتیاط شرط عقله

محو چشمان تو بودم که به دام افتادم...                  تیکر تولدمه.

مومو به کنار ....

به پسر ۱۲ ساله گوشی و سیم کارت دادید؟

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
نههههههههههه نباید سین کنه هک میشه نههههه نکنی دختر

هک نمیشه ، مگه اینکه از قبل شده باشه

بعضی از نرم افزار ها این قابلیت رو دارن که گوشی رو هک میکنن و اطلاعاتشو به امثال مومو میدن

خب چطوری بلکش کنم چون گوشیم ایفون همون موقع نمیشه بلک کرد حتما باید صفحه اش باز شه که بلک کنم گفتن ص ...

😂😂😂😂😂وایییییی دلممممم میدونی شاید این شماره که نوشته یه اسمه شوهرم رفته بود اسمشو پاک کرده بود جاش یه شماره خارجی نوشته بود و پروفایلم مومو گذاشته بود من سکته کردم بعد هم که بعد خندید گفت نرفتی نگاه کنی این اسمه شماره نیس بعد رفتم دیدم بلههههه شماره خودشه

چی میشه مگه

هک میشه تا پیام رو سین کنه هک میشه عزیزم شما که اطلاعی نداری برای چی میگی پیام رو باز کن امیدوارم سر کاری باشه

محو چشمان تو بودم که به دام افتادم...                  تیکر تولدمه.
https://uupload.ir/files/5r6m_img-20210222-wa0000.jpg

بیخیال بابا، نترس

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜