2777
2789

مصنوعی که خوب نیست 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دارم ولی زورم.میاد ۸۰۰بدم واسه یه کیف 

😂😂😂

اگه استفاده نمیکنه کلا نده.

برو یچیز دیگه بگیر

مثلا یکی از این کیک ها که توشون خالیه شکلاتین توشون چیز میزارن...میدونی کدومو میگم؟

از اونا بگیر 

توی یه آنباکس یه ساعت خوشگل....یا عطر خوش بو و جوراب😂

جدی میگما

خوراکی مورد علاقشو بزار توش

هرکادویی که دوست داره بگیر واسش‌

ولی بهش نگو

بزا رو همو کیف چرم بمونه

😂😂😂 اگه استفاده نمیکنه کلا نده. برو یچیز دیگه بگیر مثلا یکی از این کیک ها که توشون خالیه شکلات ...

دستبند چرم که روش طلاست اون بهتره، دستبند اینانمیزاره ولی میگه برای عروسی باید برام بخرین

ای خوشبحالتون میرین خرید من دوساله هیچی نخریدم دم عید همون لباسایی که موقع نامزدی گرفتم میپوشم لباس تو خونه ای هم بعد عقد دو تا دارم بقیش هرچی خونه بابام داشتم اوردم 

خونه بابام بودم تو یه سال کم کمش ۶ جفت کفش میگرفتم الان بعد ازدواج که دوسالو نیمه ۴ جفت گرفتم هرچیم میگم بریم خرید میگه داریم لازم نیس ای خداااااااااااا

وجــودت تَسڪینی‌ست بَراے قَلبِ پر آشُوبَم..♡
ای خوشبحالتون میرین خرید من دوساله هیچی نخریدم دم عید همون لباسایی که موقع نامزدی گرفتم میپوشم لباس ...

خانم چی میگی روز مرده کی خریدرفت اشتباه اومدی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز