2777
2789
اصلا نگران نباش خدا بزرگه  فکر همه جاشو کرده  خدا سر داد روزیو هم میده  اگه میتونی ...

مرسی عزیزم ازدل داریت تمام هستی ماروتوعقدمادرشوهرم به باددادوگرنه الان خونه داشتیم 😒😔اصلانه من نه شوهرم ازش راضی نیستیم😒

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم از وقتی کرونا اومده خیلی اوضامون بهم ریخته تازه شروع قسطامون بوده که حقوق شوهرم نصف شد  ...

انشالله که همه چی بر گرده به وضعیت عادی که مردم بتونن نفس بکشن 

ماهم همین طوریم همه پولمون میره قسط الان همه همین جورین چون بدون وام کسی نمی تونه کاری کنه همه چی وامی شده

نگران نباش فوقش میری یه جای دیگ  کدوم شهری؟

تهران. نه بابا انقد جا به جا شدیم پدر خودمون و وسایلمون درومده. شوهرم میگه ۱ تومن میذارم روش بشینیم. ولی با ۱ تومن اضافه تر نمیده خونه رو. خیلی خونه ی خوبیه و کلی خواهان داره با قیمتهای بالاتر 😰😰

آینده حتما" زیباست.🥰
مرسی عزیزم ازدل داریت تمام هستی ماروتوعقدمادرشوهرم به باددادوگرنه الان خونه داشتیم 😒😔اصلانه من نه ...

دلتو از کینه خالی کن شاید مادر شوهرت یه وسیله بود که شما خونه نداشته باشین حتما به صلاحت نبود که نشد 

من به این همیشه اعتقاد دارم خدا واسه بنده هاش بد نمیخواد هیچ وقت امیدتو از دست نده تلاشتو بیشتر کن مطمعنن میتونین بیشتر تلاش کنین الان توی این دوره زمونه یک دست صدا نداره 

تهران. نه بابا انقد جا به جا شدیم پدر خودمون و وسایلمون درومده. شوهرم میگه ۱ تومن میذارم روش بشینیم. ...

خیلی ببخشید با این همه قسط شما از خودتون خونه ندارین 

پس اقساط برای چی هست؟

بازم معذرت میخوام اگه دوست نداشتی جواب نده❤

خیلی ببخشید با این همه قسط شما از خودتون خونه ندارین  پس اقساط برای چی هست؟ بازم معذرت میخوام ...

کلاهمونو دادشم برداشت. الانم قسطای اونارو میدیم. اندازه ی دو تا خونه ازمون کلاهبرداری کرد. گفت شریک شیم نگو داره پولا رو به باد میده. 

آینده حتما" زیباست.🥰
وای چقدر بد ازش شکایت می کردی خب

چه فایده؟ میدونم همه رو از دست داده. من میخواستم شکایت کنم حداقل دلم خنک شه. که دلش ولسه من نسوخت واسه شوهرم نسوخت که مثه مورچه پس انداز کرده بود‌. الان بعد ۱۲ سال زندگی و ۱۴ سال کار کردن چیزی نداشته باشیم 😣 شوهرم به خاطر مامانم شکایت نکرد. 😔😔

آینده حتما" زیباست.🥰
چه فایده؟ میدونم همه رو از دست داده. من میخواستم شکایت کنم حداقل دلم خنک شه. که دلش ولسه من نسوخت وا ...

انشالله که بتونین جبران کنین همه این پولارو 

قسطش تموم شد میتونین دوباره وامی چیزی بگیرین یه خونه بخرین تا حداقل دیگه پول اجاره ندین

انشالله که بتونین جبران کنین همه این پولارو  قسطش تموم شد میتونین دوباره وامی چیزی بگیرین یه خ ...

مگه با این قیمتهای نجومی خونه دیگه میشه خونه خرید؟ 🤐🤐

احتمال زیاد میریم. خیر ندیدیم اینجا. 

آینده حتما" زیباست.🥰