paria7582 مدیر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 3237 عنوان درآمد و خرج | مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 46 پست اگه دوست داشتین میشه بگین در ماه حقوقتون چقدره و چقدر خرج میکنین و چند نفرین ❤ 1399/12/04 | 02:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوگند1393 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8362 عزیزم خدا رو شکر کن خونه دارین. ایشاله اوضاع برمیگرده دوباره به قبل نه مستجریم خونه ازخودمون نیست خونه رهنه ۵۰میلیون 😔 هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
مامان_سامیار151 عضویت: 1395/07/08 تعداد پست: 21470 خوب همون بیست تومان وازکجابیارم😔 بعد اگه بیست تومنت رو بالا کشیدن چیکار کنی بنظر من این ریسک رو نکن
paria7582 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 3237 ما متاسفانه از پس انداز داریم خرج میکنیم. ۸ و نیم حقوق شوهرمه ۷۸۰۰ میره قسط. ۳ تومن اجاره و خرج خونه ... ماشالله خدا بیشتر کنه در آمدتونو ولی کاملا خرجتون منطقیه چون بیشترش قسطه ماهم در آمدوم ۵ تومن ولی چهار میلیون قسط میدیم بقیشم از پس انداز ولی ما خداییش خیلی خیلی حواسمون هست و کم خرج میکنیم
سوگند1393 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8362 بعد اگه بیست تومنت رو بالا کشیدن چیکار کنی بنظر من این ریسک رو نکن اره تازه ندارم که بکنم ریسکه رو میخواستم برم سرکارشوهرم میگه بااین اوضاع کرونا نمیخوادبری😔 هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
مامان_سامیار151 عضویت: 1395/07/08 تعداد پست: 21470 ماشالله خدا بیشتر کنه در آمدتونو ولی کاملا خرجتون منطقیه چون بیشترش قسطه ماهم در آمدوم ... چجوری کم خرج میکنی توضیح بده
paria7582 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 3237 بعد اگه بیست تومنت رو بالا کشیدن چیکار کنی بنظر من این ریسک رو نکن 😐شرکت شوینده معروفه هر روز داره تو تلوزیون نشونش میده مگه لنگ ۲۰ میلیون ماهستش اومده واسه کسایی که سرمایه کم دارن شغل ایجاد کرده اصلا به من چه 😶 هر جور خودتون راحتین
paria7582 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 3237 خوب همون بیست تومان وازکجابیارم😔 خدارو شکر کن که خونه داری عزیزم به شوهرت بگو بیشتر کار کنه اگه میتونه شوهر من یک شب کلا سر کار اصلیشه دو روزی که خونست یک روزشو میره فرش شویی پیش رفیقش یه روزش روهم میره سر ساختمون خدا بهش قوت بده چشم بد دور باشه از تمام مردایی که اینقدر زحمت میکشن
samin_a عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 6678 نه مستجریم خونه ازخودمون نیست خونه رهنه ۵۰میلیون 😔 مثه ما. خیلی وضع خرابه. از الان استرس دارم سال بعد چقدر میذاره روش. ۱۱۵ -۳نشستیم. آینده حتما" زیباست.🥰
paria7582 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 3237 مثه ما. خیلی وضع خرابه. از الان استرس دارم سال بعد چقدر میذاره روش. ۱۱۵ -۳نشستیم. نگران نباش فوقش میری یه جای دیگ کدوم شهری؟
سوگند1393 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8362 خدارو شکر کن که خونه داری عزیزم به شوهرت بگو بیشتر کار کنه اگه میتونه شوهر من یک شب کل ... میکم خونه مال خودمون نیست مستجریم گلم خونه رهنه ۵۰میلیون که اونم طلاهای عروسموفروختم رهن کردیم😔کاش مال خودم بود هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
samin_a عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 6678 ماشالله خدا بیشتر کنه در آمدتونو ولی کاملا خرجتون منطقیه چون بیشترش قسطه ماهم در آمدوم ... اگه با قسط حساب کنم ۲۲ تومن میشه خرجمون 🤦♀️🤦♀️چون قسطا از حقوق کم میشه دیگه برداشت از حساب نیست جدا از این ۱۴ تومنه شوهرم دکترای هوافضاست از شریف، جزو بهترینهاست تو تخصص خودش. با توجه به اینا حقوقش خیلی ناچیزه. به خاطر همین خیلی اصرار داره از ایران بریم. چون درامد خیلی ایلی بالاتری بهش میدن کشورای دیگه آینده حتما" زیباست.🥰
paria7582 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 3237 میکم خونه مال خودمون نیست مستجریم گلم خونه رهنه ۵۰میلیون که اونم طلاهای عروسموفروختم رهن کردیم😔کاش ... اصلا نگران نباش خدا بزرگه فکر همه جاشو کرده خدا سر داد روزیو هم میده اگه میتونی خودت یه کار توی خونه انجام بده از این کار های بسته بندی لباس این چیز ها
ایسان_(ارش) عضویت: 1391/09/06 تعداد پست: 473 ما هم از وقتی کرونا اومده خیلی اوضامون بهم ریختهتازه شروع قسطامون بوده که حقوق شوهرم نصف شد حقوقش کلا میره واسه قسطا هیچی نمیمونهکار منم در امد ثابت نداره فعلا فقط ظاهر زندگیمونو حفظ کردیم پس انداز هم نداریم شاید ماشینمون رو بفروشیم ارزونترشو بخریم
samin_a عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 6678 خیلی ببخشید میتونم بپرسم شغل شوهرتونو ویرایش کردم گفتم تو پستم. آینده حتما" زیباست.🥰
paria7582 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 3237 اگه با قسط حساب کنم ۲۲ تومن میشه خرجمون 🤦♀️🤦♀️چون قسطا از حقوق کم میشه دیگه برداشت از حساب نیست ... بله عزیزم موفق باشید تو کارتون