2777
2789
عنوان

دابسمش

65 بازدید | 9 پست

سلام میخوام برای روز پدر به دانش اموزام بگم اهنگ پدرررو بخونن  و من از هر دانش اموز یهدتیکه رو جدا کنم کنار هم بزارم حالا چطور اینکارو بکنم با چه برنامه ای و اینکه بگم لب خانی کنن و صدا روی فیلم خودشون نباشه و من در اخر صدا بزارم 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

اینشات

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

خوب اشکال نداره که آخر سر صدای ویدیو هاشونو بردار و آهنگ و بذار روش

ببین منو🤨                                    بخند😬                                    بخند عمو ببینه😉                                                                آخ قربون خنده هات، همیشه بخند خوب؟! بذار زندگی بفهمه زورت بهش میرسه                                                               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم اتفاقا اونجوری بدتره

اونا آهنگو بذارن و باهاش لبخونی کنن بعد تو صدارو بردار

ببین منو🤨                                    بخند😬                                    بخند عمو ببینه😉                                                                آخ قربون خنده هات، همیشه بخند خوب؟! بذار زندگی بفهمه زورت بهش میرسه                                                               
بنظرم اتفاقا اونجوری بدتره اونا آهنگو بذارن و باهاش لبخونی کنن بعد تو صدارو بردار

صدارو با چه برنامه ای بردارم  اینشات نداره همیچین چیزی

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
صدارو با چه برنامه ای بردارم  اینشات نداره همیچین چیزی

چرا اینشاتم فک کنم داشت من پاک کردم یادم نی

Vn رو نصب کن عالیه بعد اگه نتونستی پیدا کنی خواستی بگو بهت بگم

🌸🌸