2777
2789
عنوان

بدویین بیاااااین عروسی خیاااالی👰🙈😂

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 51 پست
نه اتفاقا شلوغ و پر سر و صدا  و شیطون هستم ولی بیشتر جاهای اروم خوشم میاد|    

اوهه مای گاد.........................................................................  

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروسی فقط اونجا ک برقارو خاموش میکنن فقط رقص نور و ریمیکس میذارن ینی ازاول ک میرم منتظراون لحظم بپرم ...

درست بهترین موقعش🙈😢💃

_ این کفشت زشته + اره میدونم همه میگن _ اگه میدونی چرا میپوشی؟؟ + راحتی من مهمه یا حرف مردم؟!!؟!😊

اینایی که با شوهرشون تو عروسیشون میرقصن آیا خجالت نمی کشند؟ من که فکرشو میکنم خجالت میکش😳

+ادب از که آموختی؟  -از بی ادبان    +ازکدام بی ادبان   از بی ادبان سایت    _کدام سایت؟  +نی نی سایت دیگه
عروسی خودم خیلی باحال بود بعد از ۱۴ سال هنوز عروسی ندیدم که به پاش برسه

جوون تعریف کن😍😍😍

_ این کفشت زشته + اره میدونم همه میگن _ اگه میدونی چرا میپوشی؟؟ + راحتی من مهمه یا حرف مردم؟!!؟!😊
از بس لوسی 😂 شوخیدم 😐

شوخی ازاده😜

آی ام با جنبه😎😂

پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدری هیچکس نیست💚🌿                                     #حسین_پناهی
فقط وقتی بچه بودیم عروسی رفتنا بهمون کیف میداد. 😐 الان دیگه اون حس و حال نیست. خیلی از اختلافات و د ...

درسته👏

چجوری بود ؟  فیلمشو اپلود میکنی ؟

فیلمش که تو چمدونه و دم دست نیست...ما پنج روز عروسی داشتیم شب حنابندون من لباس و آرایش هندی داشتم ...خیلی بزن بکوب داشتیم  غیر از این ما خیلی رسوم قدیمی و منسوخ شده شهر خودمونا تو عروسی احیا کردیم ...خلاصه باحال بود و فراموش نشدنی ...حالا فقط یه خاطره ازش مونده

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍
من از ازدواج اولم خیلی حسرت سفره عقد رو دارم و دلم میخواد اگه دوباره ازدواج کردم یه عقد و عروسی خیلی ...

ان شاء الله هر چی بخای به اون برسی،وااا خودت مهمی خودت هر جور دوس داری اونجوری باش

واااای برا منم تعریف کن😢😢😢

کربلا غوغاییه ابجی، صدا انقدر بلند و بیس داره که منم دلم میخواست میرفتم وسط😂😂 هیچی دیگه یه گوسفند هم الان کشتن، دیگه دارن با خودیا میرن تو خونه مادر دوماد فکر کنم شام بدن

فیلمش که تو چمدونه و دم دست نیست...ما پنج روز عروسی داشتیم شب حنابندون من لباس و آرایش هندی داشتم .. ...

واااای من درست از اینجور عروسیا میخاام🙈😍خوشبخت شی خوشگل خانم؛فکر کنم ترک هسی؟؟