2777
2789
عنوان

وای خستم شدع🤦‍♀️😞

69 بازدید | 5 پست

بچه ها من ی پدر بزرگ دارم ک خییلی مثلا قدیمیه و خعلی غر میزنه منکه دیگه خستم شده بعد اینکه از بین نوه ها فقط یکی رو دوست داره ک اونم پسر دایییمه یعنی بین ما و اون فرق می ارع ماهم بشدت خستمون شده هِی هرروز باید ب خاطر این موضوع دعوا کنیم و قهر کنیم، داداشم هیچ کاری نکرده نشسته پیش مامانم میگه ن این کارو تو کردی ن اون یا مثلا تو فلان خطو روماشین من انداختی آخه بچه بزرگ مگع مرض داره چنین کاری کنه شاید کسی زده بش یا.....

آخه زور داره وقتی میبینی بین تو و ی کسی فرق میزارن 

بنظرتون چیکار کنیم از این فکر قدیمیش دربیاد و یکم ب ماهم توجه داشته باشه وفرق نزارع😶😞🙁

سنش بالاس حساس شده و کم طاقت بهش احترام بزار،،،،چون پدربزرگا نعمت خونه هستن

والله منکه جایی میرم خشک میشینم ی طرف یا میرم پیش خاله هام

آره از لحاظ کم طاقتی ک بله ولی داداشم خییلی ناراحت شد😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والله منکه جایی میرم خشک میشینم ی طرف یا میرم پیش خاله هام آره از لحاظ کم طاقتی ک بله ولی داداشم خی ...

زیاد سخت نگیرین،،،ادم ک پیرشه حساس و زود رنج میشه مث بچه کوچیکا،،،دوس داشتنی هستن،،یه روز ماهم پیر میشیم هرکاری الان کنیم در حقشون بعدها سرخودمون میاد