2777
2789
عنوان

خسته شدم از دست مامان بزرگم 😞😤

474 بازدید | 28 پست

با ما زندگی میکنه، فلجه، ولی حسابی زبون تلخ 😞 

هردقیقه یه گیری میده بهم، حرفی هم میزنم به دختراش یا بابام میگه 😑 نمیگمم میمونه تو دلم عقده ای میشم 

به خاطرش، منو مامانم حتی نمیتونیم دو قدم بریم بیرون 

وقتی دختراش هستن میگه و میخنده و خوبه 

همین که از خونه میرن ناله هاش برای ما شروع میشه 

حتی چایی رو هم میگیریم براش تا بخوره 

ولی نمک نشناسه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر چقدررررررم بد باشه بعد مرگش خیلی دلت براش تنگ میشه باور کن چیزی نگو اقتضای سنشونه درمان میکنم عزیزم 

اندکی عشق قدری مهربانی هرچه میخواهی شیطنت اما باصداقت امتحان کن خوشبختی همینست...کاربریمون دونفره هستش 😜

اون نمک نشناسم باشه ولی خدا میبینه گلم  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

خدا میدونه بابت رنجی که در پرستاریش میکشید چقدرررررر اجر و ثواب میبرید

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
چند ساله ازش مراقبت میکنین؟ دختراش نمیتونن مراقبت کنن؟

از اولش با ما بوده 

4ساله سکته کرده فلج شده، ایزی لایف میکنیم 

نه دختراش حتی موهاشم صاف نمیکنن 

همش با مامانمه 😞بیچاره خودش سر رسیدگی به مامان‌بزرگم کمر درد و پادرد و هزارتا مرض گرفته 

از اولش با ما بوده  4ساله سکته کرده فلج شده، ایزی لایف میکنیم  نه دختراش حتی موهاشم صاف ...

الهی مامانت گناه داره ، اگه اذیتین بابات نمیتونه صحبت کنه با عمه هات حداقل نوبتی از مامانشون مراقبت کنن

از اولش با ما بوده  4ساله سکته کرده فلج شده، ایزی لایف میکنیم  نه دختراش حتی موهاشم صاف ...

این کارا وظیفه دختراشه نه مادر شما!!

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛
یکی میگه بچه کوچیک دارم، یکی شوهرش بداخلاقه  یکی خودش مریضه  یکیش میتونه نگه داره که میگ ...

چقدپررو ....مثل خواهدشوهرای منن که میگن چون پسراارث بیشترمیبرن بایدمادرمونو نگهدارن...خاک توسراشون

هر چقدررررررم بد باشه بعد مرگش خیلی دلت براش تنگ میشه باور کن چیزی نگو اقتضای سنشونه درمان میکنم عزی ...

دوسش دارم، بخدا تاجایی که میشه کمکش میکنم 

حتی شبا پیشش میخوابم که شب پتو بندازم روش و هواسم بهش باشه 

ولی بعضی وقتا یه حرفایی میزنه که‌ واقعا انتظارش رو نداریم 😞😞😞

الهی مامانت گناه داره ، اگه اذیتین بابات نمیتونه صحبت کنه با عمه هات حداقل نوبتی از مامانشون مراقبت ...

اولاش بابام بهشون گفت، یه ماه اومدن، ولی بعد گیر دادن که مامانمون باید تو یه خونه تنها باشه که بیایم پیشش شما هستین راحت نیستیم و این چیزا 😞 ماهم خونمون همینه گفتیم خودمون نگه میداریم