2821
2789
عنوان

خانمها

92 بازدید | 9 پست

خواهر شوهرم میخاد طلاشو بفروشه گفتم من میخرم بعد رفته طلافروشی قیمت کرده میگه باید هفت درصد اضافه تر بدی  همه جا طلایی که  به غیر از طلا فروشی میفروشن بیست درصد اضافه تر میفروشون من به تو تخفیف میدم هفت درصد اضافه بده 

واقعا چنین چیزی هست من اولین بار میشنیدم

بگو برو همون طلافروشی بفروش 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بگو هر قیمتی که طلا فروشی برمیداره ازت برنیدارم 

اون انگار طلافروشه میخواد با درصد بهت بفروشه درحالیکه طلافروش ازش قیمت طلای خام برمیداره

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
من قصدم همینه ولی میخام بدونم واقعا همینطوره 

نه اینجوری سود اضافه تر به خواهرشوهرت میرسه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
بهش بگو فکر کن به طلافروشی میفروشی خب...حتما باید از من بیشتر بگیری؟ مردم چرا اینجوری شدن..وا

من تعجب کردم  گفت همه جا همینطوره 😶 میخام بدونم راست میگه یا میخاد سرم کلاه بزاره

مرسی گلم   ازش نمیخرم اینا دستشون به جایی نمیرسه وگرنه اختلاس هم میکردن 😒

اگه از طلافروشی بخری ۷ تا ۸ درصد طلای دست دوم مالیات داره ولی خب قاعدتا باید به قیمتی که ازش میخرن به توبفروشه وگرنه انگار اضافه تر از طلافروشی به تومیفروشه و سود میکنه

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز