2777
2789
عنوان

با چ روشی جلوگیری میکنید؟

217 بازدید | 12 پست

من با کاندوم باردار شدم تو عقد .قرصم ال دی میخوردم میگن دوزش و کم کردن باردار میشن خیلیا 

از طرفی،عوارضش زیاده 

امروز کل داروخونه های مهرشهر و گشتم هیچ قرص دیگه ای غیر از،ال دی ندارن 

چیکارکنم پس؟!

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

شما طرز استفاده از کاندوم بلد نیستین

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مگه باردار نیستی؟ سقط کردی؟

اره عزیزم سقط کردم

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

ما چندساله با کاندوم جلوگیری میکنیم چرا حامله نمیشم🤨آخه حتماً خوب جلوگیری نمیکنین من تعجب میکنم بخدا، البته الان دیگه طبیعی جلو گیری میکنم بدن خودمو میشناسم دیر حامله میشم اما خوب جلوگیری میکنم شما باید حواستون باشه

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

عزیزم من به شدتتتتتت زود حامله میشم .یعنی تو ۱۵سال دوبار طبیعی پیشگیری کردم جفتشم حامله شدم.با این حال کاندوم واقعا خوب جواب میده برامون.۱۵ساله استفاده نیکنم مشکلی هم نبوده.شاید از همون اول استفاده نکردین و فقط اخراش استفاده کردین

عزیزم من به شدتتتتتت زود حامله میشم .یعنی تو ۱۵سال دوبار طبیعی پیشگیری کردم جفتشم حامله شدم.با این ح ...

اون سری ک بار دار شدم بله .ولی ی بارم پاره شد،با اینکه مارک خوبی بود گرونم گرفتخ بودیم چشم ترسیده ازون روز.دو تا قرص اورژانسی خوردم از ترسم