با دیدن امثال شما، برای بهبود وضعیت هر روز نا امید تر میشم وجدان هم چیز خوبیه لازمه برای انسان
👍👍👍👍👍👍عزیزم شاید باورت نشه ک فرهنگ هر کس فرق میکن محرم امسال منطقه ی ما سوت و کور یه خیمه هم نزده بودن ولی یه سری محله ها مردم مث مور و ملخ ریخته بودن تو خیابون چقد تو کله هم بالا و پایین میرفت واسه یه نذری..طرف شاید خودش هیچیش نشه جنسش خوب باشه پس ماها چی چقد بشینیم تو خونه چقد رعایت کنیم
مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
بعد پیاز و سیر رو تفت دادم نوک قاشق رب و زعفرون زیاد بهش اضافه کردم گردن رو بهشون اضافه کردم و آب گوشتی که باهاش گوشت هارو پختم اضافه کردم و گذاشتم دوباره بپزه
مهم نیست ما جزو کسایی هستم که خیلی رعایت میکنیم خیلی یک ساله هیچ جا نرفتیم همه تو این شرایط ...
بهش فکر نکن عزیزم غیر ممکن تو این یه سال کسی حتی یه بارم مهمونی نرفته باشه حداقل عزا و عروسی که رفتن به هرحال رفتارشون خیلی زشته که اینجوری ضدحال میزنن ولی جوابشون رو ندی کافیه
💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام