من خییییییییییلی خجالتیم و کم حرفم تو اجتماع چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟الان باید برم کاراموزی داییم شاید همرام بیاد و اونجایی ک میخام برم داییم فکنم کار میکنه ینی گاهی رفت و امد داره حالا انقددددد خجالت مکشم چکنم خیلی از این اخلاقم بدم میاد خیلی ب خودم استرس وارد مکنم خواهشا ارومم کنید
برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات میفرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
باید از سمت خدا معجزه نازل بشود... تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود تَنها شادیِه زِندِگیم اینِه کِه هیچکَس نِمیدونِه دَر چِه حَد غَـَمگینـَم :")🥀✨
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
روی خودت کار کن تو جنع حرف بزن نظرت رو بلند بگو سعی کن این رفتارتو بزاری کنار و یه نفس عمیق بکشی اولش سخته ولی بعدش عادت میکنی
گوش هایم را میگیرم! چشمهایم را می بندم! زبانم را گاز میگیرم! ولی حریف افکارم نمی شوم! چقدر دردناک است فهمیدن..!! خوشبحال عروسک آینه آویزان به آینه ماشین، تمام پستی بلندی زندگیش را فقط میرقصد..!! کاش زندگی از آخر به اول بود.. پیر به دنیا می آمدیم.. آنگاه در رخداد یک عشق جوان میشدیم... سپس کودکی معصوم میشدیم و در، نیمه شبی با نوازش های مادر آرام میمردیم..!!!