2777
2789
عنوان

آرامش درونی

99 بازدید | 4 پست

آیا به راستی خواهان آرامش درونی هستید؟

اگر واقعا بخواهید، این آرامش از آن شماست تسلیم شوید، از ستیزه جویی،

دفاع و تظاهر دست بکشید.

دیگر هیچ جنبه وجودتان را طرد نکنید

و به خود دروغ نگویید.

اکنون زمان آن است که به ابزار دفاعی،

دیوارها و قفسی که شما را احاطه کرده است،

اعتراف کنید.

برای بی نقص بودن تلاش نکنید،

زیرا آرزوی بی عیب و نقص بودن

عامل ایجاد این دیوارهاست.

تلاش کنید تا یکپارچه شوید و روشنایی و تاریکی را کنار هم بپذیرید و یکسان بینگارید. همان گونه که هر چیزی یک نیمه روشن

و یک نیمه تاریک دارد،

هر انسانی نیز چنین است، زیرا انسان بودن، یعنی همه چیز بودن.

دبی فورد

@jaaanodel

خیلی عمیق بود همشو نخواندم ولی آرامش یعنی همه چیز 😘

☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن                  ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘  امید ماروهم ناامید نکن                                           که امیدم به خودته خداجون ☘                               ☘خداجون حاجت هامون رو همراه                                       سلامتی و دلخوش بده☘                                                  الهی امین😘😍                  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا متن قشنگیه چیزی که مدتها بود آزارم میداد این بود که یک زمانهایی الکی بی دلیلی از درون حالم بد میشد و تو رفتار و اخلاقم خیییییلی تاثیر میزاشت امروز که دوباره این اتفاق افتاد فهمیدم یه چیزهایی رو خیییلی تو خودم تحمل کردم و هیچوقت به خودم و دیگران ازشون نگفتم تو درون خودم انکارشون کرده بودم انقدر که حتی خودم هم دیگه نمیفهمیدمشون   گاهی لازمه حداقل با خودمون مثل یک بچه صادق باشیم من الان خسته ام !من ناراحت شدم ! من حسادت کردم ! من صادق نبودم ! من توجه بیشتر میخواستم ! اینا رو وقتی تو خودمون دیدیم با خودمون صادق باشیم بخودمون بگیم و بعد مثل یک آدم بالغ مدیریتشون کنیم  وقتی خودمون و احساسمون رو زیاد سرکوب کنیم و نادیده بگیریم  از یه جایی از زندگیمون میزنه بیرون و باعث حال بدی میشه  اونوقت شروع میکنیم به فرافکنی

هرگز اجازه نده سکوت انتخابت باشد، وقتی که قلبت با صدای رسا با تو سخن میگوید ...
واقعا متن قشنگیه چیزی که مدتها بود آزارم میداد این بود که یک زمانهایی الکی بی دلیلی از درون حالم بد ...

آفرین دقیقا همینطوره که میگی پذیرش  هر جنبه از وجودمون  حتی خشم و حسادت  و عصبانیت  باعثه  آروم شدن خودمون میشه