2777
2789
عنوان

عمه بدبخت من😂😂😂

1151 بازدید | 39 پست

عمم سه تابچه داره یکیش ازدواج کرده دوتاشم بزرگن.یخورده وضعشون خوبه چندماه پیش نمیدونم ازکجای دنیابهش خبردادن یاوحی شده ک مثلاعیدقراره طلاگرمی سه میلیون شه😂😂اینم رفته هرچی پول داشتن موقعی ک طلا۱5۰۰بودنزدیک ۲۱۰میلیون داده سرویس و ازاین چیزاخریده.فردای اون روزطلاکم کم اومدپایین الانم ک میگن بایدن میخادتحریماروبرداره داره سکته میکنه میگ طلاهام ارزشش میخاد۵۰تومن بشه😂😂وقتی میگن موقعی ک یچیزگرونه نخرین تادستشون بمونه مثلاارزونش کنن اینم برعکس هرچی گرون میشه میره ده ده تامیخره میزاره خونش.من بدجنس نیستمایزره ناراحت شدم واسه دویست میلیونش حالاازشانسش تحریمالغوشن😂😂😂تاتوباشی تواوج گرونی طلانخری.😎برادرزاده ی بدجنس😎😜😂😂

هرمردی ک درخواست دوستی میدی ینی بی ن..... س عالمی همتون بلاک😡😡😡بیناmوسهای لعنtی درخواست ندین خدالعnتتون کنه

😆😆😆😆😆

سلام دوستان بااجازه اسی ی سوال چطوری لینک تایپیکموبگیرم

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه صبر کنه تا بعد انتخابات ایران 

ضرر نمیکنه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
نميدونم چرا ولي دلم نميسوزه😅😅براي ادمايي ك از اين طريق سرمايه از دست دادن

منم دقیقاهمین حسودارم

هرمردی ک درخواست دوستی میدی ینی بی ن..... س عالمی همتون بلاک😡😡😡بیناmوسهای لعنtی درخواست ندین خدالعnتتون کنه