2777
2789

سلام دوستان ممنونم از اینکه داریدمیخونید و بعدش هم کمکم میکنید

دوستان من خیلی رشته فیزیوتراپی رو دوست دارم خیلییییی

ولی مشکل اینجاست سرمایه ندارم تا بتونم مطب بزنم😩

به نظرتون بین پیرا پزشکی ها و معلمی کدومشون بهتره ممنونم

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلمی بهتره، پیرا پزشکی استخدامی اش سخته و تعداد کم میخواد

اخه معلمی خیلی حقوقش کمه کم نیس؟

شما بخون درسش رو موقع زدن مطب بالاخره یه کاری میکنی. معمولا میتونی وام بگیری یا شراکتی این کار رو بک ...

وام مگه چقد تهش میدن مطب زدنش پایین ۲ میلیارد همین الان نیس دیگه اون موقع هیچی

😩

فیزیوتراپی جزو داشکده پیرا نیست، رشته های اتاق عمل و هوشبری و علوم آزمایشگاهی جزو پیرا هستن. فیزیو رو که اگه حتی پول مطب هم نداشته باشی میتونی توی مراکز خصوصی و شیفتی فعالیت کنی. فیزیو بهتر از معلمیه ولی قبولی سختی داره

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
فیزیوتراپی جزو داشکده پیرا نیست، رشته های اتاق عمل و هوشبری و علوم آزمایشگاهی جزو پیرا هستن. فیزیو ر ...

من شنیدم که وقتی مطب داری لازم نیس بیمارو جا بجا کنی ولی داخل بیمارستانو اینا باید انجام بدی این درسته؟؟؟؟؟

اخه معلمی خیلی حقوقش کمه کم نیس؟

میتونی خصوصی هم کلاس برگزار کنی، خیلی ایام فراغت ات زیاده، برا خانما عالیه،

تازه برا بحث ازدواج هم بیشتر آقایون ترجیح  می دهند همسر شون معلم باشه تا بیمارستانی

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
من شنیدم که وقتی مطب داری لازم نیس بیمارو جا بجا کنی ولی داخل بیمارستانو اینا باید انجام بدی این درس ...

درست متوجه سوالت نشدم. کلا فیزیو و کاردرمانی نیاز به قدرت بدنی داره، اگه نحیف و بی جونی سختت میشه.

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
درست متوجه سوالت نشدم. کلا فیزیو و کاردرمانی نیاز به قدرت بدنی داره، اگه نحیف و بی جونی سختت میشه.

ن اخه داخل مطب من رفتم دیدم یه دستیار دارن و یا همراه مریض اونا کمک میکنن که بیمار تکون بخوره فیزیوتراپم فقط دستگاهو وصل میکنه و ورزشارو انجام میده میگه برو خونه انجام. بده

میتونی خصوصی هم کلاس برگزار کنی، خیلی ایام فراغت ات زیاده، برا خانما عالیه، تازه برا بحث ازدواج هم ...

من معلم نداریم دور اطرافمون درستع که میگن معلما دیسک کمرو ارتزوز دارن و کارشون سخته؟!

وام مگه چقد تهش میدن مطب زدنش پایین ۲ میلیارد همین الان نیس دیگه اون موقع هیچی 😩

با این دید بخوای بری جلو موفق نمیشی. باید پیش بری .سرراهت شاید چیزیهایی باشه که ندونی. اگه تصمیم به زدن مطب کنی قطعا میزنی. پس تصمیم بگیر و حرکت کن

من معلم نداریم دور اطرافمون درستع که میگن معلما دیسک کمرو ارتزوز دارن و کارشون سخته؟!

نمیدونم، بستگی داره ب آناتومی بدنشون، ولی پیراپزشکی خیلی بدتره،برادرم پرستاره از فساد و سختی کار تو بیمارستان زیاد بهم گفته، حتی خودش حاضر نشد زن بیمارستانی بخواد، گفت بدرد نمیخوره وقت و بیوقت بیرون از خونه‌ست

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
نمیدونم، بستگی داره ب آناتومی بدنشون، ولی پیراپزشکی خیلی بدتره،برادرم پرستاره از فساد و سختی کار تو ...

یعنی انقد وضع خرابع😱

ب نظرت من کدوم رشته از زیر شاخه های تجربی رو برم؟