فیزیوتراپی جزو داشکده پیرا نیست، رشته های اتاق عمل و هوشبری و علوم آزمایشگاهی جزو پیرا هستن. فیزیو رو که اگه حتی پول مطب هم نداشته باشی میتونی توی مراکز خصوصی و شیفتی فعالیت کنی. فیزیو بهتر از معلمیه ولی قبولی سختی داره
درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص) به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
من شنیدم که وقتی مطب داری لازم نیس بیمارو جا بجا کنی ولی داخل بیمارستانو اینا باید انجام بدی این درس ...
درست متوجه سوالت نشدم. کلا فیزیو و کاردرمانی نیاز به قدرت بدنی داره، اگه نحیف و بی جونی سختت میشه.
درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص) به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
درست متوجه سوالت نشدم. کلا فیزیو و کاردرمانی نیاز به قدرت بدنی داره، اگه نحیف و بی جونی سختت میشه.
ن اخه داخل مطب من رفتم دیدم یه دستیار دارن و یا همراه مریض اونا کمک میکنن که بیمار تکون بخوره فیزیوتراپم فقط دستگاهو وصل میکنه و ورزشارو انجام میده میگه برو خونه انجام. بده
همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
من معلم نداریم دور اطرافمون درستع که میگن معلما دیسک کمرو ارتزوز دارن و کارشون سخته؟!
نمیدونم، بستگی داره ب آناتومی بدنشون، ولی پیراپزشکی خیلی بدتره،برادرم پرستاره از فساد و سختی کار تو بیمارستان زیاد بهم گفته، حتی خودش حاضر نشد زن بیمارستانی بخواد، گفت بدرد نمیخوره وقت و بیوقت بیرون از خونهست
دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون