2777
2789
عنوان

بچها میاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 66 پست
نه الان دیگه پزشکن کار میکنن خواهرمم رشتش حقوق بود اونم داره فوقشو تموم میکنه

حتی اوایلش هم تو کار مشاوره برای کنکور نبودن؟

انشالله که سلامت باشی خواهر...خواهر گلت هم انشالله همیشه سرسلامت باشن

لایکم نکنید ممنونم😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب براشون میصرفه راضی هستن؟ بعد اینکه خودشون رفتن توی این کار یا بهشون پیشنهاد شد؟

اره راضین 

پیشنهاد شده

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
حتی اوایلش هم تو کار مشاوره برای کنکور نبودن؟ انشالله که سلامت باشی خواهر...خواهر گلت هم انشالله هم ...

سلامت باشی عزیزم انشالله که موفق باشی ....به خواهرم پیشنهاد اتفاقا نرفت قلم چی میخواست پشتیبان بشه ...... فک میکنم یکیشون مشاور باشه یا شاگرد داشته باشه 

جدا؟ میخوام ببینم اگر رتبم خوب باشه بهم پیشنهاد میشه ؟ یا خودم باید برم دنبالش؟ مرررسی خواهر مرسی مر ...

اگه چند نفر بشناسنت بهت پیشنهاد میدن ولی خودتم میتونی بری دنبالش

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
میشه ادرس اینستاشونو داشته باشم؟ میگم اطلاع ندارید که خود قلم چی بهشون پیشنهاد داد یا نه؟

نه اطلاع ندارم .شما رتبه تون چند بود؟یکم بستگی به رتبه دارم که خود قلم چی پیشنهاد بده یا نه

سلامت باشی عزیزم انشالله که موفق باشی ....به خواهرم پیشنهاد اتفاقا نرفت قلم چی میخواست پشتیبان بشه . ...

سلامت باشی خواهر

میگم عذر میخوام اینو میپرسم قلم چی که پیشنهاد داد شرایطش بد بود که نپذیرفتن؟یا شرایطش هم خوب بود؟

لایکم نکنید ممنونم😘
نه اطلاع ندارم .شما رتبه تون چند بود؟یکم بستگی به رتبه دارم که خود قلم چی پیشنهاد بده یا نه

من امسال قراره کنکور بدم خیلی خوندم مطمعنم رتبم خوب میشه ولی نمیدونم باید چیکار کنم...

لایکم نکنید ممنونم😘