jinhun_bano مدیر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 893 عنوان بچها میاین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 66 پست بچها اینایی ک تک رقمی کنکور میشن مزایاشون چیه؟ بعد اطرافتون داشتید کسایی رو که تک رقمی بودن؟؟ اگر بودن زدن تو کار مشاوره؟اصن اطرافتون مشاوره کنکوری داشتید؟ میخوام ببینم ماجراش چجوریاس.. لایکم نکنید ممنونم😘 1399/12/03 | 13:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jinhun_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 893 نه الان دیگه پزشکن کار میکنن خواهرمم رشتش حقوق بود اونم داره فوقشو تموم میکنه حتی اوایلش هم تو کار مشاوره برای کنکور نبودن؟انشالله که سلامت باشی خواهر...خواهر گلت هم انشالله همیشه سرسلامت باشن لایکم نکنید ممنونم😘
jinhun_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 893 هم شخصی هم با موسسه خب براشون میصرفه راضی هستن؟بعد اینکه خودشون رفتن توی این کار یا بهشون پیشنهاد شد؟ لایکم نکنید ممنونم😘
jinhun_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 893 مرسی خانوم دندانپزشک شما هم موفق باشید ممنونتم خواهر😍😍😍 لایکم نکنید ممنونم😘
دریا_خانووم عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 69989 خب براشون میصرفه راضی هستن؟ بعد اینکه خودشون رفتن توی این کار یا بهشون پیشنهاد شد؟ اره راضین پیشنهاد شده یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄 عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
jinhun_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 893 هم شخصی هم با موسسه میگم خواهر مرسی که جواب میدی خیلی کنجکاوم لایکم نکنید ممنونم😘
jinhun_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 893 اره راضین پیشنهاد شده جدا؟ میخوام ببینم اگر رتبم خوب باشه بهم پیشنهاد میشه ؟ یا خودم باید برم دنبالش؟ مرررسی خواهر مرسی مرسی لایکم نکنید ممنونم😘
دریا_خانووم عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 69989 میگم خواهر مرسی که جواب میدی خیلی کنجکاوم خواهش یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄 عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
شبنمیا عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 1964 حتی اوایلش هم تو کار مشاوره برای کنکور نبودن؟ انشالله که سلامت باشی خواهر...خواهر گلت هم انشالله هم ... سلامت باشی عزیزم انشالله که موفق باشی ....به خواهرم پیشنهاد اتفاقا نرفت قلم چی میخواست پشتیبان بشه ...... فک میکنم یکیشون مشاور باشه یا شاگرد داشته باشه
دریا_خانووم عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 69989 جدا؟ میخوام ببینم اگر رتبم خوب باشه بهم پیشنهاد میشه ؟ یا خودم باید برم دنبالش؟ مرررسی خواهر مرسی مر ... اگه چند نفر بشناسنت بهت پیشنهاد میدن ولی خودتم میتونی بری دنبالش یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄 عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
maahhhsaa عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 638 میشه ادرس اینستاشونو داشته باشم؟ میگم اطلاع ندارید که خود قلم چی بهشون پیشنهاد داد یا نه؟ نه اطلاع ندارم .شما رتبه تون چند بود؟یکم بستگی به رتبه دارم که خود قلم چی پیشنهاد بده یا نه
jinhun_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 893 سلامت باشی عزیزم انشالله که موفق باشی ....به خواهرم پیشنهاد اتفاقا نرفت قلم چی میخواست پشتیبان بشه . ... سلامت باشی خواهرمیگم عذر میخوام اینو میپرسم قلم چی که پیشنهاد داد شرایطش بد بود که نپذیرفتن؟یا شرایطش هم خوب بود؟ لایکم نکنید ممنونم😘
maahhhsaa عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 638 میشه ادرس اینستاشونو داشته باشم؟ میگم اطلاع ندارید که خود قلم چی بهشون پیشنهاد داد یا نه؟ summit__academy
jinhun_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 893 summit__academy مرسی خواهر انشالله که همیشه سلامت باشی کلی دعات میکنم لایکم نکنید ممنونم😘
jinhun_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 893 نه اطلاع ندارم .شما رتبه تون چند بود؟یکم بستگی به رتبه دارم که خود قلم چی پیشنهاد بده یا نه من امسال قراره کنکور بدم خیلی خوندم مطمعنم رتبم خوب میشه ولی نمیدونم باید چیکار کنم... لایکم نکنید ممنونم😘
jinhun_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 893 اگه چند نفر بشناسنت بهت پیشنهاد میدن ولی خودتم میتونی بری دنبالش میگم این افرادی که میگید جزو 10 نفر کشوری بودن؟ لایکم نکنید ممنونم😘