2777
2789
عنوان

خانوما کیا هفته 10 بارداری هستند ؟

429 بازدید | 36 پست

من علائمم از اول حساسیت و تورم سینه هام بود و گاهی کمر درد و لگن درد و شکم درد داشتم .خیلی کم 

ولی الان دو سه هفته هست علائمم رفته به کل .

خواستم بدونم کسی از شما هست که مثل من باشه و بدونه حال نی نی خوبه یا نه ؟ گاهی نگرانم که برم دکتر . توی 8 هفته تموم شد رفتم سونو قلب و خدا رو شکر خوب بود همه چی .الان تا غربالگری سه هفته دیگه مونده و نگرانم .

تو رو خدا جواب بدید   

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین

منم ۱۰ هفتمه از اول بارداری هیچ علائمی نداشتم خودمم نگران شدم از دکترم پرسیدم گفت مثل قبل از بارداریت زندگی کن🤣🤣

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم نگران نباش. همینجوریه کلا. فقط کارهای سنگین نکن

خدا رو شکر 

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین
منم ۱۰ هفتمه از اول بارداری هیچ علائمی نداشتم خودمم نگران شدم از دکترم پرسیدم گفت مثل قبل از بارداری ...

خب خدا رو شکر . دکترم حرف خوبی زده 

چطور سه هفته دیگه مگه ۱۲ هفته نیست  سونو ان تی

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍
چطور سه هفته دیگه مگه ۱۲ هفته نیست  سونو ان تی

به من گفت هفته 12 تموم شد بیا و هفته آخر اسفند میشه توی هفته 13 هستم یعنی 12 هفته و چند روز .

خب خدا رو شکر . دکترم حرف خوبی زده 

ببخشید دکترتون حرف خوبی زده 

عادیه دیگه قرار نیست تا آخر بارداری علائم داشته باشی که،😐

آخه همچین بیشتر باردار ها حالشون بده و هر کی هم دور و برم بارداره حالش بده و من خوبم تعجب میکنم .

دکترم به من گفت ۱۲ هفته تموم بشه دیگه انجام نمیدن😐بهم تاریخ داد گفت از ۱۶ اسفند تا ۲۳ مهلت داری😐😕

آخه همچین بیشتر باردار ها حالشون بده و هر کی هم دور و برم بارداره حالش بده و من خوبم تعجب میکنم .

قرار نیست همه مثله هم باشن که خدا رو شکر کن ک مشکلی نداری منم خواهرم تا هفته ۱۱ خیلی اذیت شد ولی الان خوبه فقط معده درد داره

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩
دکترم به من گفت ۱۲ هفته تموم بشه دیگه انجام نمیدن😐بهم تاریخ داد گفت از ۱۶ اسفند تا ۲۳ مهلت داری😐😕

نه من شنیدم از 11 هفته تا 13 هفته و 5 روز میشه بری غربالگری .به من گفت بهترین زمان هفته 12 تموم شده . شما هم 23 اسفند برو . شاید دکترت میخواسته هفته آخر اسفند رو تعطیل کنه واسه این گفته زودتر بیای

نه بابا از هفته ۱۲ تا ۲ هفته وقت هست

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩
قرار نیست همه مثله هم باشن که خدا رو شکر کن ک مشکلی نداری منم خواهرم تا هفته ۱۱ خیلی اذیت شد ولی الا ...

خدا رو شکر میکنم . منم بارداری قبلیم ایست قلبی کرده بود توی 5 هفته و انقدر حالم بد بود که نگو از تهوع و معده درد داشتم می مردم .ولی خدا رو صد هزار مرتبه شکر این یکی حلم خوبه . خودم غذا میپزم و کارام رو میکنم . برام دعا کن عزیزم