2777
2789
عنوان

نظر شما چیه ؟

110 بازدید | 24 پست

از یک طرف میگن تک فرزندی بده از یک طرفه اوضاع کرونا و گرونی و کمبود و هزاران مسأله اجتماعی اقتصادی سیاسی فراگیر . پس بهترین کار چیه ؟ من تک فرزند دارم همه میگن گناه داره و از این حرفا از اون طرف اگه طفل معصومی رو به این دنیا بیارم نمیگه چرا تو این اوضاع خراب منو به دنیا آوردین ؟ 

بخاطر حرف مردم زندگی نکن 

ببین خودت چی میخوای

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر حرف مردم زندگی نکن  ببین خودت چی میخوای

خودم دوس دارم بهترین کار رو انجام بدم ، هم نمیتونم تنهایی بچه اولمو نادیده بگیرم هم اوضاع بد رو میبینم ، واقعا کار درست چیه ؟

منکه اصلا دوست ندارم بچه دار بشم حوصله خودمم ندارم

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

یک موضوع کاملا فردیه 

اگه از نظر روح و جسم و شرایط اقتصادی توانائی داری بیار نه 

اگه اعصابت ضعیف اگه مستاجری اگه نمی تونی هزینه کلاس ها و پول دانشگاه و خونه و جهیزیه و ...اگه سر سوزنی به همسرت شک داری و باهاش مشکل داری از خدا بخواه در تربیت همینی که داری موفق باشی و سعی کن خلاش رو با دوست براش پر کنی .

خودم دوس دارم بهترین کار رو انجام بدم ، هم نمیتونم تنهایی بچه اولمو نادیده بگیرم هم اوضاع بد رو میبی ...

اوضاع کلی رو ک نمیشه عوض کرد 

ولی حداقلش اینه اوضاع رو واسه خانواده خوب کنی بعد اقدام کنی ینی در حد توان شرایط رو اوکی کن

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
من یه دختر دو ساله دارم حتما حتما یه بچه دیگه هم میارم دو سال دیگه خدارو شکر شرایطشو داریم و خب عق ...

آره منم و خواهرمم خیلی باهم خوبیم چون‌مامانم دو باره بچه دار شد ...همبازی بودیم من و خواهرم 

دلبر ناب دلم 
آره ولی اوضاع بد اقتصادی و کرونا که دیگه هست !

اگ اوضاعت خیلی خوبه بچه بیار ..

کرونا ک بالاخره میره .

باشین تو خونه قرنطینه تو دوران حاملگیت . 

اگ بچه دوست داشته باشی و یا داری طعم کرونا رو نمی چشی

دلبر ناب دلم