2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم

276 بازدید | 20 پست

سلام من دوتا خواهرشوهر آرم کا هم دخترعموم میشن هم خواهر شوهرم کوچیکه که 11 سالشه خیلی پروه ولی بزرگه 14 سالشه کاری بکار کس نداره همش سرش تو کار خودشه ولی ی سال میشه با پسرا توروبیکا واتساپ اینا دوست میشه حتی یبار بابای همکلاسی دوست شده بود وحرفایی بد میزد خیلی هم بد دهن شده اینم بگم خودی مادرشوهرم سواد نداره بخواه شوهرم میگم اینکارو نکن خب نیست هرچی بش میگم گوش نمیده امروزم برگشت بم گفت بتو چی  دلم براش میسوزه چون کسی نبود بمن بگه اینکارو نکن الان که عروسی کردم به یاد اونروزا که میفتم ع ذاب وجدان میگیرم دلم نمخاد اونم مثل منبشه به مامانش گفتم اون میگه چکار کنم بااین من درضمن دختر مادرم باهم خیلی خوب نیست لطفأ کمکم کنید یعنی بیخیالش بشم یا بازم هواسم بش باشه امروزم بارحرفش دلم شکسته ولی نمیدونم چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچکس تو این دنیا خوشش نمیاد کسی بهش بگن چکار کنه یا نکنه. منو شما هم تو اون سن بودیم، دلمون از این کارها میخواست. بهتره باهاش مثل یک دوست صحبت کنین که بهتون اعتماد کنه نه مخفی کاری. تو سنی قرار گرفته که این شرایط براش پیش بیاد طبیعیه. اما باید به صورت کلی راهنماییش کنین که چه کاری بکنه که صدمه نبینه.