2777
2789
عنوان

پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 28 پست
میگن عادیه چیزیت نیس البته الان بهتر شدم با ی مسکن اروم میشم

ازدواج کردی شما؟

اخه میگن مسکن اینا نخورین تواین دوره پریودی

میشه برای ظهور آقاامام زمان(عج) یه صلوات مهمونشون کنین؟🤗
یک روز فقط درد دارم قبلت سه روز بود الان یه روز اولشه ولی  خیلی دردناکه ۵ ۶ ساعت  اول

طبیعیه. استراحت کنید. به ازدواج کردن هم ربطی نداره چه بسا بدتر هم بشه. اما برای اطمینان به پزشک مراجعه کنید که عفونتی چیزی نداشته باشید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم

من مجردبودم وقتی پریودمیشدم همه بدنم دردمیگرف مثل یه آدم معتادک میخادترک کنه مخصوصا دلم کمرم و س ی ن ه ا م مامانم و میرفتم دکتر یه سرم با3تاآمپول داخل سرم میزدم تازه میتونسم فقدراه برم اونم بزور رفتم متخصص گف دیسمنوره میشی یعنی قاعدگی دردناک گفتم خب چیکارکنم گف میتونم داروبدم ولی راستشوبخای همچین تاثیری نداره اگه بتونی تو طول ماه چیزای گرم بخوری خودتوگرم نگه داری فشارواسترس نداشته باشی ورزش کنی شایدبهتربشی بهش گفتم بابامن تکواندوکارمیکنم گف پس پاشوبرواونایی ک گفتم رعایت کن

خلاصه مارعایت کردیم ولی بهترنشدیم وهرماه همون سرم رومیزدیم

ازدواج ک کردم مامانم گف عروسی منی خوب میشی

عروسیم کردیم همون بدبختی ک بودیم هسیم حالامیگن بچه داربشی خدب میشی ولی من چشمم آب نمیخوره ک خوب بشم

عزیزم بااین دردبایدبسوزیموبسازیم

اتفاقامنم الان چهارممه😂

سلام عزیزم من مجردبودم وقتی پریودمیشدم همه بدنم دردمیگرف مثل یه آدم معتادک میخادترک کنه مخصوصا دلم ...

وای تروخدا من ب بعد ازدواج چشم امید دوخته بودم ک خوب شم  خیلیی بده واقعا  من فقط یه روز اول اونطوریم شما چی؟

منم مثل شما پریودی های پر دردی دارم دکترم رفتم آزمایش وسونگرافی ام دادم هیچ مشکلی نیست، گفتن طبیعی ح ...

مسکن ضرر نداره تودوره پریودی؟اخه شنیدم میگن نخورین خوبه

مسکن ضرر نداره تودوره پریودی؟اخه شنیدم میگن نخورین خوبه

هر دارویی عوارض خودشو داره، من مسکن خوراکی مصرف نمی کنم شیاف دیکلو فناک که عوارضش از ژلوفن مسکنای دیگه کمتره، زودترمذجذب میشه درد و اروم می کنه

وای تروخدا من ب بعد ازدواج چشم امید دوخته بودم ک خوب شم   خیلیی بده واقعا  من فقط یه روز ...

آره ولی همون یه روز پدر ادمو درمیاره من هیچی نمیتونم بخورم اگرمم بخورم گلاب به روتون یا بالامیارم یا بیرون روی پیدا میکنم وچون آب بایدبخودم بریزم دل دردم شدیدترمیشه از اونورم چیزی نمیخورم فشارمیاد8 و واقعا مرگ رومیبینم 

مامانم همه چی برام درست میکنه ولی خوب نمیشم کاچی آرتوپارت حتی قرص کمرگذاشتم فایده نداره

ولی روز دومم درد دارم ولی ن بصورت روز اول

درکت میکنم واقعامنم هی میگفتم تروخدا زودترعروسی بگیرم چون فک میکردم اگه اونکاروانجام بدم بهترمیشم اینقدهمه جامیگفتم زودعروسی بگیرم بعضیافک میکردن حالا من میترسم شوهرمواز دست بدم😂 بهم میگفتن خب باشه اینقد هول نباش نمیدونستن ک درد من چیه

شب عروسی کم مونده بود خودم پیشنهاد بدم ب شوهرم😂😂😂

آره ولی همون یه روز پدر ادمو درمیاره من هیچی نمیتونم بخورم اگرمم بخورم گلاب به روتون یا بالامیارم یا ...

عزیزم  

عزیزم    

حالا عزیزم شماسعی کن توطول ماه اصلا خودتو توشرایط سرماقرارندی واینکه چیزای گرم بخوری مثل خرما ارده وشیره ایشاالله ک بهتربشی توخونم یه روسری بردار به دل وکمرت ببند میدونم یکم قدیمیه ولی شایدبهتربشی محکم نبندی ها درحدی ک دل وکمرت گرم باشه

من از بس روسری بستم شوهرم میاد خونه میگه من دوباره به مزرعه واردشدم😂

وای اصلا فرق نکرده وضعیتت؟حتی یه کوچولو؟😐🤔بخدا هیشکی مثل من نمیشه خوابم میاد ولی ازدرد نصف شب نمیت ...

من بعد ازدواج خونریزیم کم شده مجرد بودم زیاد بود 

ولی دردش نه حتی بیشترم شده 

خدایا شکرت 

حالا عزیزم شماسعی کن توطول ماه اصلا خودتو توشرایط سرماقرارندی واینکه چیزای گرم بخوری مثل خرما ارده و ...

وای عزیزم چقد باحالی تو 

پست گزاشتنی من حالم خوب نبود الان کلی ب حرفت خندیدم ک گفتی شب عروسی کم مونده بود..