2777
2789
عنوان

زود عصبی میشم

87 بازدید | 7 پست

جدیدا تا یکی بهم یچیزی میگه زود عصبی میشم قبلا اصلا ایطوری نبودم الان حوصله هیچی رو ندارم نه بحث کردن نه حرف زدن نه انجام دادن کارام تا یکیم بهم میگه بالا چشت ابروعه عصبی میشم و به زور خودمو کنترل میکنم البته اکثر وقتا موفق نمیشمو و عصبانیتمو نشون میدم و اینکه 17 سالمه ولی فکر نکنم بخاطر بلوغ باشه چون جدیدا اینطوری شدم خیلی از خودم ناراحتم

منم 

منم هم سن توام ولی کلا دو سه ساله اینجوری شدم بخاطر فشار درسا و استرس و.... 

قبلا خیلییی خیلیییی اروم و ریلکس بودم الان برعکس جوشی و استرسی و عصبی و...😔

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شایدبخاطراینکه الان شماتواوج انرژی هستیدواین موضوع کروناباعث شده خونه نشین بشید

سعی کن توخونه یه سرگرمی ک دوست داری انجام بدی ویجوری انرژیتوتخلیه کنی بنظرم بهترمیشی

من خودم متاهلم و21سالمه ولی خب اگه کاری نکنم افسردگی میگیرم مشاورم رفتم گف انرژیت بایدتخلیه بشه

ماشاالله یجابندنمیشم توخونه راه میرم ورزش میکنم میرقصم کیک ودسردرست میکنم وکلی کارای دیگه تانفهمم این کرونای لعنتی چ ب روزمردم اورده

منم  منم هم سن توام ولی کلا دو سه ساله اینجوری شدم بخاطر فشار درسا و استرس و....  قبلا خ ...

اره راستش کل بحثای منم بخاطر درساس توقعشون اینه که کل روز بدون استراحت درس بخونم وقتییم که میخونم باز نادیده میگیرن

شایدبخاطراینکه الان شماتواوج انرژی هستیدواین موضوع کروناباعث شده خونه نشین بشید سعی کن توخونه یه سر ...

اره شاید فکر کنم بهتره یه مشاورم برم نه؟

مرسی بخاطر کمکت❤

اره شاید فکر کنم بهتره یه مشاورم برم نه؟ مرسی بخاطر کمکت❤

خاهش میکنم عزیزم

آره برو ولی بگو بادارونمیخام خوب بشم اگه کاری هست بگیدانجام بدم

اگه دارومصرف کنی وابسته میشی سعی کن طبیعی حالتوخوب کنی