2777
2789
عنوان

زایمان زودرس

802 بازدید | 38 پست

خواهرم بارداری اولش 24 هفته بود که زایمان کرد و بچه رو از دست داد خیلی حالمون بد بود بعد از یکسال نیم دوباره باردار شد اما اینبار تو هفته 13 سرکلاژ شد و استراحت مطلق بود فقط برای دسشویی بلند میشد هفته 24 درد گرفتش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب بچه اش چی شد حالا 

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه
عین من 😔

شما هم بچه ات اینجوری از دست دادی؟

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

بازم متاسفم خواهر شما تو پنج ماهگی بچه اش از دست داده من سر زایمان بچه ام سر موقع هم بود از دست دادم 

بازم متاسفم خواهر شما تو پنج ماهگی بچه اش از دست داده من سر زایمان بچه ام سر موقع هم بود از دست دادم ...

وای الهی🥺

اگه برات یاداوریش دردناک نیست میتونی تجربتو بگی؟!؟!!!!!

اگه دیگه نه لایک کردم نه ریپلای بدون کامنتت رو نخوندم 😉
عین من 😔

چه سخت منم یک بچه ام را ۲۸ هفته از دست دادم تا مدتهای طولانی همش فکر میکردم که یک کار نیمه تمام دارم هیچ کار دیگه نمی تونستم انجام بدم روحیه ام داغون بود

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 
وای الهی🥺 اگه برات یاداوریش دردناک نیست میتونی تجربتو بگی؟!؟!!!!!

هیچی فروردین امسال دردم گرفت مجبورم کردن زایمان طبیعی کنم اما لگن من کوچیک بود نباید طبیعی میشدم هیچی رو سر بچه ام فشار اوردن بچه ام دو ساعت بیشتر زنده نبود ایست قلبی مغزی کرد آنقدر بچه ام ناز بود خدایی سخته انتظار بکشی و دستت خالی با شه تازه من قبلش یکی سقط هم داشتم ولی الان خداروشکر دوباره باردار دعام کنید این دفعه ناامید نشم

۲۱ هفته درد زایمان گرفتم سه روز هم تحمل کردم رفتم بیمارستان بستری شدم مسکن دادن ولی دیگه کیسه آبم پا ...

عزیزم متاسفم برات