2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط سرم تو گوشیه زیاد نگاه فیلم نمیکنم

فیلم هم داخل همون گوشی نگاه کن 😁

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
صب بلند شدم یادم اومد چه غلطی کردم...مامانم گفت دیوونه شاید لاقل دزد بوده مارو بیدار میکردی....

اگه من بودم که تا حالا هزار بار اتفاق دیشبو فراموش کرده بودم . حالا بازم خوبع که تو یادت میمونه

شاید بتورتون نشه من نمیترسم ولی پریشب سه راه کامپیوترم الکی یهو روشن خاموش ساعت ۲ شب....بعدش خوابیدم ...

شما عجب دلی داری؟؟ الان همه چیز سرجاشه؟! دزدی نبوده؟

طبقه بالا چی هست اون وقت؟ 

زندگی یک اثر هنریست که به جای فک کردن به او بهتر است که لذت ببرید⭐🌈 ( مرد هستم عزیزم عزیزم نکنید خجالت میکشم)
میگم نه

اینو برا شما ننوشتم که برا اون کاربر که شب روی پله ها مردی رو دیده نوشتم

زندگی یک اثر هنریست که به جای فک کردن به او بهتر است که لذت ببرید⭐🌈 ( مرد هستم عزیزم عزیزم نکنید خجالت میکشم)
شما عجب دلی داری؟؟ الان همه چیز سرجاشه؟! دزدی نبوده؟ طبقه بالا چی هست اون وقت؟ 

دو واحد خالیه که برای خودمونه ولی طبقه اخر یه اتاق کامل اماده هست توشم وسایل مامانم هست...برنج و یسری ظروف و کادویی و همه چی....نه من اون لحظه فکر کردم توهم زدم خوابیدم ...حالا نمیدونم توهم بوده دزد یا همون چیزه

انقدری که چشمم به امضاهاتون افتاد صلوات فرستادم هاله ای نور دور صورتم حس میکنم🙂، باتشکر از عذاب وجدان که یدونشو هم رد نکرد🥲
دو واحد خالیه که برای خودمونه ولی طبقه اخر یه اتاق کامل اماده هست توشم وسایل مامانم هست...برنج و یسر ...

نگفتین بالا چیزی رو بردن؟

برین با مادرتون ی سرکی بکشین.

مگه توهم اینجوری میشه🤔🙄

نگفتین بالا چیزی رو بردن؟ برین با مادرتون ی سرکی بکشین. مگه توهم اینجوری میشه🤔🙄

نه همه چی سرجاش بود درشم قفل بود....چه میدونم فکر کردم چون از خواب پاشدم گیجم یه چی دیدم...حتی یادمه موهاش کوتاه بود یک یا دو بود اگه درست بگم بینیشم شکسته قوز داشت😅

انقدری که چشمم به امضاهاتون افتاد صلوات فرستادم هاله ای نور دور صورتم حس میکنم🙂، باتشکر از عذاب وجدان که یدونشو هم رد نکرد🥲
نه همه چی سرجاش بود درشم قفل بود....چه میدونم فکر کردم چون از خواب پاشدم گیجم یه چی دیدم...حتی یادمه ...

عجب دلی دارید شما 👏👏👏

ندیدم ولی ترسش به دلم افتاده همش حس میکنم تو خونه هس  اگه تنها باشم میاد سراغم  حسم به ...

خب مستقیم که نمیان ولی اگر یهو یه جایی زخم یا کبود میشه یا شب حدود ساعت ۳ از خواب میپری احتمال وجودشون هست

اگر وسایل گم میشن یا خود به خود جا به جا میشن،اگر درس خود به خود باز یا بسته باشه ممکنه 

البته احتمالش خیلی کمه چون اکثر اتفاقاتی که فک میکنیم زاده ی ذهن خودمونن 

اگر یه دختر با مانتوی بلند که نوک دماغش سرخ شده و موهاش از زیر روسریش زده بیرون ولی با سرتقی با دوستاش بستنی میخوره و میخنده و بلند بلند حرف میزنه و سلفی میگیره دیدین بهش چشم غره نرین اون منم میترسم ازتون