2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من اکه تا الان فیلم ترسناک دیده بودم که سکته رو رو میزدم ولی خداروشکر ندیدم و علاقه ای هم ندارم ببین ...

منم34سالمه، از بچگی میترسیدم و همچنان ادامه داره، کلا  تاریک میشه میترسم، حتی تو خونه همسرم هست میخوام برم تو اتاق میترسم

یه مدت هست اینجوری شدم نمیدونم چرا؟؟

عزیزم تا زمانی ک بهشون فکر نکنی اصلا سمتت نمیان 

ما دو دسته جن داریم 

جن های کافر 

جن های مومن

جن های کافر اگه اذیتشون کنی و زیادی بهشون فکر کنی و مکان هایی بری ک اونها اونجا هستن و... ممکنه بیان و باعث اذیت و ازار تو بشن 

جن های مومن کلا با شما کاری ندارن و دنیاشون اصن ی جای دیگه هستش و موقعی ک شما احضار کنی و یا موکل بخوای ممکنه بیان!

اصلا ب این جور چیزها فکر نکن ک عاخر عاقبت نداره 

من خودم تجربه داشتم ک میگم! 

سعی کن روزی چند ایه از سوره های مختلف بخونی تا ارامش روح ب دس بیاری 

هر شب ی ایته الکرسی بخون و مطمعن باش ایته الکرسی جواب میده و هیچ جنی دور و برت نمیپلکه🥴

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا
😀😀😀😂

ترس لازمه زندگیه ولی این ترسهایی شبانه رو باید گذاشت کنار دختر شیردل باش😂

زندگی یک اثر هنریست که به جای فک کردن به او بهتر است که لذت ببرید⭐🌈 ( مرد هستم عزیزم عزیزم نکنید خجالت میکشم)
عزیزم تا زمانی ک بهشون فکر نکنی اصلا سمتت نمیان  ما دو دسته جن داریم  جن های کافر  ...

کاملا موافقم

زندگی یک اثر هنریست که به جای فک کردن به او بهتر است که لذت ببرید⭐🌈 ( مرد هستم عزیزم عزیزم نکنید خجالت میکشم)

شاید بتورتون نشه من نمیترسم ولی پریشب سه راه کامپیوترم الکی یهو روشن خاموش ساعت ۲ شب....بعدش خوابیدم ۳ و نیم پاشدم برم دستشویی ( تختم چسبیده به پنجره) یهو دیدم یه اقایی سریع از پله ها بالا رف...( یه قسمتی از پله های طبقه بالاتو دیدرس پنجرس)

با جزئیات دقیق صورت و فرم موهاشو یادمه😐 ولی رفتم دستشویی و اومدم خوابیدم باز😐😐

انقدری که چشمم به امضاهاتون افتاد صلوات فرستادم هاله ای نور دور صورتم حس میکنم🙂، باتشکر از عذاب وجدان که یدونشو هم رد نکرد🥲
گفتم  به قول خودت شیر دل بودم ولی الان دیگه از شیر دلیم خبری نیست😂😂

نه شیر دل هستی

راستی فیلم شیردل میل گیبسون رو دیدی؟

شاید بتورتون نشه من نمیترسم ولی پریشب سه راه کامپیوترم الکی یهو روشن خاموش ساعت ۲ شب....بعدش خوابیدم ...

صب بلند شدم یادم اومد چه غلطی کردم...مامانم گفت دیوونه شاید لاقل دزد بوده مارو بیدار میکردی....

انقدری که چشمم به امضاهاتون افتاد صلوات فرستادم هاله ای نور دور صورتم حس میکنم🙂، باتشکر از عذاب وجدان که یدونشو هم رد نکرد🥲