2777
2789
عنوان

خدایی کجا زندگی میکنید اینقدر ارزونی هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1280 بازدید | 129 پست

خب هرچی خوشت اومده گرفتی یه سری اجناس هست قیمتش خوبه اونارو میگیرن اونایی که دلشون نیخواد رو نمیخوان یا نمیتونن بگیرن . از یه سری چیزاشونم میزنن ست کامل نمیگیرن باتوجه به کرونا و توان و اینا

پز.زیر.پوستی#  

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو دل گرونی م😫

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
والا اینجام گرونه چند روز پیش یه مانتو خریدم 700       هیچ جا ارزون نیس مگر اینکه ...

تخفیف کجا بود اینا کلل خریدن زمانی که یه جا تخفیف زده دقیقا قیمت خرید را می ده شایدم کشیده روش ببین چقدر کشیده روش که با این تخفیف زیاد هم سود می کنن

تو خیلی پولداری عزیزم بعضیا برا عید به یه جفت کفش حراجی و یه مانتو از بازارِ شب بسنده میکنن

کیف پنجاه شصت تومنی هم ریخته تو اینستا

ناراحت نشی عزیزم اصلا قصدم بی احترامی نیست

مبارکت باشه با شادی بپوشی

واقعا زیر این قیمت بنجل بود.اخه با دلار ۲۵تومان خودت حساب کن ۵۰۰قیمتی نمیشه

اینکه بگی زیر این قیمت بنجله فرق داره با اینکه زیر این قیمت وجود نداره

پس وجود داره ولی تو سلیقه و انتخاب شما نیست

[QUOTE=178066760]ما ۴ نفریم عیدیمونو که تقسیم کردم نفری ۳۵۰ گیرمون اومد چطوری میتونیم بریم خرید چی بخریم با این پول ...[/QUOT

هیچی باید پولامون بزاریم جلو اینه دوبرابر شه خوشحالی کنیم با این گرونی

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....