من برای عید یک مانتو خرید ۶۵۰یک لباس مجلسی احتیاج داشتم خریدم ۷۰۰ یک کیف ۵۰۵یک شومیز ۴۰۰یک یک شومیز ۳۰۰شلوار جین ۲۱۵بود آف زده بود ۱۹۵تونیک ۳۷۰و یک پالتو هم توحراجی خریدم یک میلیون و کفش هم پاشنه دار ۵۶۷ .همه قیمت ها هم همین ها بود.تازه من تهران یا مرکز استان نیستم .نمیدونم چطور میگید ۳میلیون برای خرید مادر و دوتا بچه کافیه و حتی زیاده .قیمت ها شهرتون بگین بیایم از شهر شما خرید کنیم .نپرسید کدوم شهرم.
خب هرچی خوشت اومده گرفتی یه سری اجناس هست قیمتش خوبه اونارو میگیرن اونایی که دلشون نیخواد رو نمیخوان یا نمیتونن بگیرن . از یه سری چیزاشونم میزنن ست کامل نمیگیرن باتوجه به کرونا و توان و اینا
با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔 تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی .... مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی. آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...