اول از همه خوردن گرمی و لبنیات(مخصوصا شیر گاو و پنیر) رو باید قطع کنی دیگه. تا وقتی جوشات برن.مثلا من عسل زیاد خوردم،و جوش زدم. و عسلو واسه یکی دو ماهه که قطع کردم. یا گردو. یا کنجد بو داده. یچیز دیگه، یسری مواد غذایی مفید هستن که باعث جوش میشن، بازم باید نخوریشون تا وقتی جوشات برن، مثل قارچ، بادمجون، خانواده کلم، موادی که با ارد سفید درست میشن.
بجاش کاهو، هویج، مرغ،ماهی، گوجه و عدس بخور.
باید آب زیادی بخوری. حداقل روزی ۱۰ لیوان.
و زود بخوابی. ( ۱۱ شب خواب باشی تا ۷ صبح) خیلی تاثیر داره.
رو بالشیتو بشور هر ۲ روز یبار و نذار کسی جز خودت روش سر بذاره.
یه روز در میان برو حموم و با آب گرم صورتتو بشور. با چی؟ با ژل ضدجوش صورت MQ ( دو مدل داره یکیش آبی یکیش قهوه ای، دکتر اون موقع جفتش رو واسه من نوشت و هردوتاش خوبن. قیمتش فکر کنم ۱۵۰ باشه.)
دوبار در روز صورتتو میشوری باهاش، صبح که بیدار میشی و شب قبل از خواب.
یدونه ژل ضدجوش سروینا هم بخر. ( قیمت حدودا ۴۰ هزار) و بعد از اینکه شب صورتتو با اون ژل شستی،ازش بزن روی جوشات فقط. یا اگه لک داری روی لک هم بزن. نیازیم نیست زیاد بزنی هربار. فقط جوشو بپوشونه.
صبحا که بیدار میشی اگه مشکل معده نداری، یکم اب ولرم و اب لیموی طبیعی بنوش تا روده ت کار کنه و دفع داشته باشی. یبوست مادر خیییلی از جوشاست.
اگه واسه صبونه بتونی سیب بخوری یا هویج پخته یا مثلا اب هویج هم خیلی خوب میشه.
بعدش میتونی نون بربری سبوس دار بخوری که خیلی هم مفیده.
توی مرغی که درست میکنی، هویج ننداز. اگه میندازی هویجاشو بریز دور چون هورمون میگیره بخودش.من ۲ تا جوش گنده سر همینا زدم. ولی آب هویج پر از ویتامین A عست که عاالیه واسه جوش. همین قرص راکوتان که میدن واسه پوست، مقدار زیادی نوعی ویتامین A داره توی خودش!
بعدش واسه ناهار هرچی خوردی، اخرش یه قاشق چای خوری رب انار بخور.
شب هم هرچی خوردی نوش جونت و اخرین چیزی که شب میخوری یه قاشق خاکشیر(که خووب تمیزش کردی) توی اب ولرم بریز و بخور. ( هم ضدیبوسته هم کبدو سرد میکنه)
یه سوپم بلدم با عدس و هویج که من در آوردیه ولی بنظر خودم معجزه کرد واسه لک های پوستم بعد از یبار مصرف! شام میتونی بخوریش. اونم میگم بهت