2777
2789
عنوان

جوش صورت

1390 بازدید | 15 پست

کسی از صابون Pharma darius استفاده کرده ؟ راضی بودین ؟؟(برا پوستای چرب)

یا اینکه یه صابون خیلی خوب معرفی کنید .خیلی جوش داره صورتم😩آزمایش هم دادم چیزی نبوده 

از روغن درخت چای استفاده کن

اگر یه دختر با مانتوی بلند که نوک دماغش سرخ شده و موهاش از زیر روسریش زده بیرون ولی با سرتقی با دوستاش بستنی میخوره و میخنده و بلند بلند حرف میزنه و سلفی میگیره دیدین بهش چشم غره نرین اون منم میترسم ازتون

صابون  T C C کاپوس واقعا عالیه من یک ماهه شروع کردم پوستم خیلی خوب شده البته من رفتم دکتر کپسول داکسی سایکلین و محلول کلیندا مایسین هم بهم داد همزمان با اونا دارم از این صابون استفاده می کنم گلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 

شاید این روش جواب بده بعد از حمام با حوله صورتتو خشک نکن وقتی میخوای از حمام بیرون بیای با آب سرد صورتتو بشور و بزار خودش خشک بشه 

🌹خدایا ممنونم که همه جا هوامو داری 🌹

گلم دکتر پوست میرفتی 

من صابون eritro گرفتم خیلی خوب بود

یا صابون clinda دکتر برام نوشت بود اینم خوبه

در کنار صابون قرص هم استفاده کنی بهتر نتیجه میگیری

و فوم شست شو صورت هم خوبه 

خدایا ،                                                                  حرام کن بر دل های ما اندوه دنیا را                                                                                                      برای کشف اقیانوس های جدید ، باید جرئت ترک ساحل را داشت ؛ این دنیا ، دنیای تغییر است نع        تقدیر .
صابون  T C C کاپوس واقعا عالیه من یک ماهه شروع کردم پوستم خیلی خوب شده البته من رفتم دکتر کپسول ...

من الان یه مدت لیزر میرم واسه صورتم ،جوش زدم که فکر میکنم بر طرف بشه بعداً 

رفیق من صورتش پرجوشه اونم رفته بود دکتر بهش دارو و این چیزا داد صورتش عالی شده بود ولی بعد یه مدت قرص و این چیزا رو گذاشت کنار دوباره صورتش پر جوش شد 

شما تاکی میخواین کپسول بخورین؟

من الان یه مدت لیزر میرم واسه صورتم ،جوش زدم که فکر میکنم بر طرف بشه بعداً  رفیق من صورتش پرجو ...

دکترم به من گفت دوماه کپسولات بخور دوباره بیا پیشم تا ببینم پوستت چطورشده نمیدونم بخدا ولی صابونش برای من که پوستم چرب عالیه اولش پوست تمیز میشه فکر میکنی لطیف شده بعدشم قشنگ پوستم چربی خودش داره خشک نمیشه که مجبور بشم کرم بزنم

منم خیلی جوش میزدم از وقتی که صورتمو با ژل شستشو میشورم و تونر و کرم آبرسان استفاده میکنم خیلی خیلی کم شده بطوری که اصلا دیگه نمیزنم فقط نزدیک دوره پریودی یه دونه میزنم

۲۵سالمه.هم جوش چرکی(کم) هم قرمز 

ببین من ۱۷ سالگیم خیلی جوش میزدم. رفتم دکتر، قرص و کرم و ژل و همه چی داد پوستم شد عین آینه. حالا ۲۲ سالمه و بخاطر خوردن گرمی خییلی زیاد در طول چندماه، ناحیه فک و اینام باز شروع کرد به جوشای زیاد زدن. همه هم قرمز و ریز. دکتر رفتم ازمایش سونو و خون و گفتن سالمم،پس مطمئن شدم بخاطر تغذیه‌مه. اینکارا رو کردم و الان خیلی بهتر شدم و فکر کنم کم کم کاملا خودشون و لکشون محو شه.

بهت میگم چیکار کردم 

اول از همه خوردن گرمی و لبنیات(مخصوصا شیر گاو و پنیر) رو باید قطع کنی دیگه. تا وقتی جوشات برن.مثلا من عسل زیاد خوردم،و جوش زدم. و عسلو واسه یکی دو ماهه که قطع کردم. یا گردو. یا کنجد بو داده. یچیز دیگه، یسری مواد غذایی مفید هستن که باعث جوش میشن، بازم باید نخوریشون تا وقتی جوشات برن، مثل قارچ، بادمجون، خانواده کلم، موادی که با ارد سفید درست میشن. 

بجاش کاهو، هویج، مرغ،ماهی، گوجه و عدس بخور.

باید آب زیادی بخوری. حداقل روزی ۱۰ لیوان.

و زود بخوابی. ( ۱۱ شب خواب باشی تا ۷ صبح) خیلی تاثیر داره.

رو بالشیتو بشور هر ۲ روز یبار و نذار کسی جز خودت روش سر بذاره. 

یه روز در میان برو حموم و با آب گرم صورتتو بشور. با چی؟ با ژل ضدجوش صورت MQ ( دو مدل داره یکیش آبی یکیش قهوه ای، دکتر اون موقع جفتش رو واسه من نوشت و هردوتاش خوبن. قیمتش فکر کنم ۱۵۰ باشه.)

دوبار در روز صورتتو میشوری باهاش، صبح که بیدار میشی و شب قبل از خواب.

یدونه ژل ضدجوش سروینا هم بخر. ( قیمت حدودا ۴۰ هزار) و بعد از اینکه شب صورتتو با اون ژل شستی،ازش بزن روی جوشات فقط. یا اگه لک داری روی لک هم بزن. نیازیم نیست زیاد بزنی هربار. فقط جوشو بپوشونه.

صبحا که بیدار میشی اگه مشکل معده نداری، یکم اب ولرم و اب لیموی طبیعی بنوش تا روده ت کار کنه و دفع داشته باشی. یبوست مادر خیییلی از جوشاست. 

اگه واسه صبونه بتونی سیب بخوری یا هویج پخته یا مثلا اب هویج هم خیلی خوب میشه.

بعدش میتونی نون بربری سبوس دار بخوری که خیلی هم مفیده.

توی مرغی که درست میکنی، هویج ننداز. اگه میندازی هویجاشو بریز دور چون هورمون میگیره بخودش.من ۲ تا جوش گنده سر همینا زدم. ولی آب هویج پر از ویتامین A عست که عاالیه واسه جوش. همین قرص راکوتان که میدن واسه پوست، مقدار زیادی نوعی ویتامین A داره توی خودش!

بعدش واسه ناهار هرچی خوردی، اخرش یه قاشق چای خوری رب انار بخور.

شب هم هرچی خوردی نوش جونت و اخرین چیزی که شب میخوری یه قاشق خاکشیر(که خووب تمیزش کردی) توی اب ولرم بریز و بخور. ( هم ضدیبوسته هم کبدو سرد میکنه)

یه سوپم بلدم با عدس و هویج که من در آوردیه ولی بنظر خودم معجزه کرد واسه لک های پوستم بعد از یبار مصرف! شام میتونی بخوریش. اونم میگم بهت

پیاز و روغن و زردچوبه و رب گوجه رو تفت میدی، ۲ تا گوجه نگینی توش خرد میکنی. ۲ قاشق جو دو سر اسیاب شده میریزی توش بازم هم میزنی. جعفری میریزی توش.بعدش عدسی که از قبل خیس کردی اضافه میکنی و تفت میدی. ۳ تا هویجم قطعه میکنی میریزی توش. با نمک. ( فلفل و ادویه نزن به غذات.باعث جوش میشه.) بعد از نیم ساعت ۵تا الو بخارای زرد خیس شده میندازی توش با یه قاشق رب انار). میذاری نیم ساعت یا هروقت خودش تشخیص دادی بپزه و نوش جان کنی.

راستی فلفل دلمه هم ضدجوشه اگه بخوری. من سندرم روده تحریک پذیر دارم و نمیتونم بخورمش. :(

یادت باشه رفتت جوشا با تغذیه، حداقل ۳ ماه طول میکشه. پس اصلا ناامید نشو. من خودم بعد از ۲ ماه تازه دارم یه تاثیرایی میبینم! پس اصلا اصلا ناامید نشو. رفتن جوش هم مثل کاهش وزن میمونه. :)

به جوشات اصلا دست نزن، حتی اگه میخارن. موهاتو ببند ، نذار کنار صورتت باشن که چربیشون نشینه روی پوستت. به پوستت اصلا دست نزن. یعنی مثلا دستتو نذار زیر چونه ت . و اجازه هم نده کسی به صورتت دست بزنه. جلوی آینه هم سعی کن زیاد نری. فهمیدم که وقتی زیاد نگاشون کنی دیر میرن😐نمیدونم چه حکمتیه

2790
2778
2791
2779
2792