parisazanjan مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2339 عنوان هماتوم 69 بازدید | 13 پست دیروز رفتم صدای قلب نینیو شنیدم .... گفت بهم که کنار جنین خونریزی هست ....خیلی نگران شدم 😭😭😭😭 برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰 1399/12/03 | 07:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
imaryamiii عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 3292 من خیلیا رو شنیدم داشتن و رفع شدهنگران نباش آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...
ghazale24m عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 1118 عزیزم من دوروز بعد از شنیدن صدای قلبش خونریزی کردم مردم و زنده شدم تا اورژانسی نصف شب رفتیم سونو گفتن هماتومهفرداشم دکتر اورژانسی ویزیتم کرد بهم شیاف داد و دوهفته استراحت مطلق رعایت مردم توالت ایرانی هم دیگه نشستم بعد از دوهفته تموم شده بود
ghazale24m عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 1118 از الان استراحتتو شرو کن خدارو شکر برای تو چیزی دفع نشده اگه خوب استراحت کنی زود جذب میشه به امید خدا
parisazanjan مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2339 عزیزم من دوروز بعد از شنیدن صدای قلبش خونریزی کردم مردم و زنده شدم تا اورژانسی نصف شب رفتیم س ... خداروشکر الان خوبین برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
parisazanjan مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2339 خب عیبی نداره شیاف میزاری خوب میشی شیاف نداد بهم برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
parisazanjan مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2339 از الان استراحتتو شرو کن خدارو شکر برای تو چیزی دفع نشده اگه خوب استراحت کنی زود جذب میشه به ... کار نمیکنم اصلا از دیشب فقط دراز کشیدم .... ان شاالله زود جذب شه میترسم برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
parisazanjan مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2339 مگه خونریزی نداری؟؟ نه اصلا برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
سحرnaz عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 1106 نه اصلا انشاءالله درست میشه نگران نباش بازم با یک دکتر زنان مشورت کن ببین چی میگه خدایا شکرت
parisazanjan مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2339 انشاءالله درست میشه نگران نباش بازم با یک دکتر زنان مشورت کن ببین چی میگه ممنون عزیزم دعام کن برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
ghazale24m عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 1118 کار نمیکنم اصلا از دیشب فقط دراز کشیدم .... ان شاالله زود جذب شه میترسم اره عزیزم دوهفته بعد کاملا خوب شده بود ولی به نظرم با یه دکتر دیگه صحبت کن باید بهت شیاف میداد
parisazanjan مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2339 اره عزیزم دوهفته بعد کاملا خوب شده بود ولی به نظرم با یه دکتر دیگه صحبت کن باید بهت شیاف میدا ... خداروشکر ... رفتم به دکتر خودم گفتم شیاف داد شبی یه دونه برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰