2777
2789

عزیزای من! مهربونا کسی تحربه اطرافیان یا دانششو داره لطفا بدون ملاخظه راهنماییم کنه. قربون دل مهربونتون بشم.

مادر نزدیک ۸۰ سالشه تقریبا توی دوماه هی مگفت توی بازوی دست راستم از داخل باندازه گردو ورم کرده و بشدت درد میکنه حتی نمیتونست دستشو بالا ببره و چند بارهم گفته که زیر دنده راستم هم دردناگه..‌‌. هی تحمل میکرده چون یه روزهایی نسبتا خوب میشد و یه جورایی هم از این دنیا خسته شده باتوجه به مشکلات زیادی که کشیده و الانم کلی دارو میخوره بابت قلب و مغز و ... زیاد جدیش نگرفت تا با اصرار من یه بار رفت دکتر براش مسکن نوشت یه نقدار دردش تسکین یاقت.

ولی اخبرا خیلی درد داره باز از یه دکتر دیگه وقت گرفتم رفتن به دکتر و بهشون گفته که حتما باید سونو و ماموگرافی انجام بدین امروز گه برا مامو رفته بودن خواهرم نتیجشو پرسیده بود که با لحن تندی بهش گفتن این چیزارو دکترا میگن ما نمیتونیم بگیم از عصر امروز ذهنم خیلی درگیر شده توی نت گشتم رسیدم به سرطان استخوان یا سارکوم 

کسی اگاهی بیشتری در موردش داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم برو تو این پیج پزشکایی داره که رایگان بهت اورژانسی مشاوره میدن حالا تا برید دکتر برید اینجا سوال کنید ولی به نظرم مستقیم برید دکتر و دیگه اینکه توکل بخدا شایدم چیزی نباشه اونا شلوغش کردن و به گوگل هم اکتفا نکنید

https://instagram.com/dr.shadi1?igshid=f763yuwics1w

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

انشاالله که خیره و چیز خاصی نباشه دعا میکنم برا مادرت سلامت  باشه 

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .

شاید توده خوش خیم باشه  چون شنیدم سرطان بدخیم که درد نداره شما متوجه نمی شی ولی بعد شیمی درمانی به درد میفته چون ضعیف میشه  ولی در هر صورت با پرتو درمانی درمان میشه نگران نباش

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .

سن بالا مگه سرطان سينه ميگيرن؟ من فكر ميكردم بعد از يايسه شدن ديگه خبري از سرطان سينه نيست

اميدوارم چيزي نباشه

معمولا سن بالا ميره بدن همه جاش دردناك ميشه ممكنه فقط بخاطر سن زياد و خستگيش باشه

به هر حال فردا ميريد دكتر بهتون ميگه جريان چيه

فقط مراقب كرونا هم باشيد نريد ابرو رو درست كنيد چشم رو كور كنيد خدا نكرده

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   
سلام عزیزم برو تو این پیج پزشکایی داره که رایگان بهت اورژانسی مشاوره میدن حالا تا برید دکتر برید این ...

عزیزم خیلی ممنونم از راهنمایی خوبت فالوش کردم حتما صبح سوالمو مطرح میکنم به امید خدا..

سن بالا مگه سرطان سينه ميگيرن؟ من فكر ميكردم بعد از يايسه شدن ديگه خبري از سرطان سينه نيست اميدوارم ...

توی نت حتی توی نی نی سایت تعدادی کاربر با مشخصاتی که گفتم همشون گفتن که جایی که متورم شده بشدت درد داره و تومور هست که خیلی هم نادره ولی متاسفانه به قطع عضو منجر میشه.....

بیچاره مادرم دیگه جایش نمونده که بره عمل کنه خیلی عذاب کشیده تا حالا. قربونش برم من عذاب وجدان گرفتم که در حقش کوتاهی کردم در مقابل زحمتهایی گه برام کشیده کاری نکردم براش.

عزیزم خیلی ممنونم از راهنمایی خوبت فالوش کردم حتما صبح سوالمو مطرح میکنم به امید خدا..

خواهش میکنم دوست عزیزم 

توکلتون بخدا باشه فکرای منفی نکنید و جذب هم نکنید

انشالله چیز بدی نیس اصلا سمت منفی نره فکرتون و خودتون رو بسپارین بخدا و همینطور مادر عزیزتون رو 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!