2777
2789
عنوان

چرا زنداداشم اینجوریه😓

| مشاهده متن کامل بحث + 8364 بازدید | 335 پست
خب هیچکس فک نکنم مادر و مادرشوهر رو یه اندازه بخواد

ببین من با مادرشوهر سابق قهر بودم خونش نمی رفتم ولی وقتی شوهر سابق میخواست بچه رو ببره کاری نداشتم با اینکه اصلا اهل محبت کردن و عزیزی کردن نبودن 

نه اصلاااا مامانم انقدر حواسش هست که حتی میگه پسر من الان کوچیکه اون بیشتر میفهمه پس حتی با اون بیشت ...

پرووووش کردین .....محلش ندیدن دیگه بعضی عروسا وقتی زیاد بهشون محبت میشه فک میکننن خیلی سرن ....وقتی تحویلش نگرفتین  میاااد دستش که ه خبره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم اگر وسواسه که دست خودش نیست این رفتار ها

یک ساله شدید شده درصورتی که خیلی خونه مامانش بچرو تنها میذاره

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )

عزیزم ناراحت نباش 

خواهرشوهر منم یه دونه دختره دوست داشت مثل خواهر باشیم اما من حدو حدود رو حفظ می کنم خواهرشوهر و عروس مثل دو‌تا خواهر نشن بهتره باهم هستیم میگیم می خندیم اما هیچ وقت مثل دو تا خواهر نیستیم و این ترجیح من بوده در طی این ده سال و کاملا هم راضیم 

درباره مادرتون هم احتمالا چون دیده بچه خیلیییی وابسته است نمی خواد این وابستگی بیشتر بشه می تونم به عنوان یه عروس اینو درک کنم عروسی که بخواد احترام ها حفظ بشه و خیلی حرف ها زده نشه مجبوره یه سری چیزها رو از پیش پیش بینی کنه و از بروزشون جلوگیری کنه

همینکه ایشون به قول شما مهربونن و دلسوز و حسنات زیاد دارن بقیه خصوصیات اخلاقی شون رو هم بپذیرید و باهاش کنار بیاید تا حساسیت ایجاد نشه ❤️

2803
خب هیچکس فک نکنم مادر و مادرشوهر رو یه اندازه بخواد

میدونی چرا؟چون مادرشوهر هم عروسو قد دخترش نمیخواد یک هزارم دخترشم نمیخواد اصن عروسو نمیخواد عروس بمیره فقط بچه های خودش خوب باشن شانس من ک اینطوریه

اسی با مامان تو نیستما کلی گفتم

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
شاید از خبر چینی دخترش میترسه .....بیااد بگه توخونه چی میگذره ....من پسرم ۳ ساله ش یعنی وقتی میره گز ...

نه بابا دختر داداشم انقدر ماشالا باهوشه اصلا حرف از دهنش نمیشه کشید بیرون😂

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )

شما خودتون بچه تونو زیاد میزارید پیش مادرشوهرتون؟ به نظر من وابستگیه بچه به مادرتون رو دوس نداره به همین دلیل میخواد رابطه رو کم کنه و اینکه بچه اذیت میکنه موقع رفتن خیلی سخته من خودم یکیشو دارم میبینم سخته

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
2804
یک ساله شدید شده درصورتی که خیلی خونه مامانش بچرو تنها میذاره

خب همه خانما همینن اکثرا بچشونو میذارن خونه مادرشون

خدایا حال دل هممون و خوب کن ،خدا جونم هیچ بنده ایت رو محتاج هیچکس نکن   الهی آمین
اره اسمتم زهرا نیس؟😁

نه😂

بنظرم دوس نداره وابسته شدید بشن.  نبایدم بشن که بعدا حرف شنوی از مادر پدر خودش داشته باشه. &nbs ...

هفته ای یکبار؟؟؟ مامانم راضی شده به ماهی یکبار ولی اصلا نمیذاره

2805
اگه پدر بچه گفت باید بده پیش مادرم چی پدر بچه اختیار داره یا فقط مادر داره ؟؟

خب اختیار داره معلومه بچه اونم هست،منظورم اینه خانما اگه لح کنن پدر بچه کاری نمیتونه بکنه.

خدایا حال دل هممون و خوب کن ،خدا جونم هیچ بنده ایت رو محتاج هیچکس نکن   الهی آمین
عزیزم مادر بچه هست و حساس شده شما کوتاه بیایین ،بعضی مادرا دوس ندارن بچشون با مادر شوهرشون صمیمی بشه ...

بنظرم انصاف نیست من خودم همچین تفکری ندارم کلی بچه بزرگ کنی زحماشو بکشی بعدش ذوق کنی نوه اوردی شیرین تر از بچت بشه اونوقت یکی اصلا نذاره ببینینش بخاطره اینکه دوست نداره وابسته بشین

2801