2777
2789
عنوان

پس انداز کردن

175 بازدید | 10 پست

سلام دوستان 

بنظر شما با وضع اقتصادی الان که داریم آیا خریدن ماه به ماه سکه پارسیان در حد ۳۰۰ یا ۴۰۰ تومان کار درستی هست؟

هراز گاهی همین مقدار پولی که گیرم میاد میخوام حروم نشه

اگر بخوام پس انداز کنم قصدم فروش و سود در کوتاه مدت نیست میخوام بزارم کنار چندسال بالاخره یکروزی بکار بیاد ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه منم شروع کردم با همین ۳۰۰ چهارصد تا سکه میخرم همین سکه ها ۴۰ پنجاه تومن بود قبلا

دقیقا همینارو قبلا به چشممون هم نمیومد ، چقدرم داشتم همش رد کردم کادو تولد این و اون 

پس تنها نیستم شروع کنم !؟ 😊

دقیقا همینارو قبلا به چشممون هم نمیومد ، چقدرم داشتم همش رد کردم کادو تولد این و اون  پس تنها ...

نه خیلی خوبه.فقط دیگه کادو نده دختر خوب.

منم از آذر شروع کردم واسه پسرم میخرم بمونه واسش ایشالاه که خرج چیزای خوب بشه.

لایک نکنین لطفا.ممنون
دقیقا همینارو قبلا به چشممون هم نمیومد ، چقدرم داشتم همش رد کردم کادو تولد این و اون  پس تنها ...

منم قرعه کشیم در اومده ولی دوماه دیگه بهم میده پنج میلیون چون سه تا قرعه یه جا کشیده من سومی هستم خدا کنه گرون نشه

❤برای شادی روح پدرم صلوات ❤سکوتم از رضایت نیست دلم اهل شکایت نیست هزار شاکی خودش داره خودش گیره گرفتاره
نه خیلی خوبه.فقط دیگه کادو نده دختر خوب. منم از آذر شروع کردم واسه پسرم میخرم بمونه واسش ایشالاه که ...

انشاالله الهی آمین همش به شادی و سلامتی استفاده بشه ، احسنت برشما ، خدا حفظش کنه پسرتون

منم قرعه کشیم در اومده ولی دوماه دیگه بهم میده پنج میلیون چون سه تا قرعه یه جا کشیده من سومی هستم خد ...

بسلامتی انشاالله ، نگران نباش عزیز انشاالله تانوبت شما بشه خیلی نره بالا

بسلامتی انشاالله ، نگران نباش عزیز انشاالله تانوبت شما بشه خیلی نره بالا

ممنون عزیزم همچنین برای شما گلم ♥️

❤برای شادی روح پدرم صلوات ❤سکوتم از رضایت نیست دلم اهل شکایت نیست هزار شاکی خودش داره خودش گیره گرفتاره