2777
2789
عنوان

درد دل

149 بازدید | 19 پست

من و شوهرم یه مدته همش در حال قهر و دعواییم انگار دیگه عادت کردیم بیشتر دعوامون بخاطر اینه که روزای تعطیل تمام وقتشو با دوستای مضخرفشه اگه اعتراض میکنم خیلی حق به جانب حرف میزنه و میگه تو حق نداری منو کنترل کنی دیشبم دعوامون شد کتکم خوردم الان اون فیس میاد و جدا میخوابه .. فقط ازتون میخوام به م بگین چجور حالشو بگیرم که دلم خنک بشه دارم از درون میسوزم 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو زندگی مشترک از اسمش پیداس که همه چیز مشترکه

به چه حقی بدون تو میره خوشگذرونی؟

یه بار جوری بچزونش که دیگه نتونه دست روت بلند کنه

در سکوتم صداییست**دلی باید که دریابد
بهش بگو زندگی مشترک از اسمش پیداس که همه چیز مشترکه به چه حقی بدون تو میره خوشگذرونی؟ یه بار جوری ...

همینا رو میگم که کار به دعوا و کتک میکشه انتظار داره لال باشم

دوستانی ندارم که پایه بیرون رفتن باشن 

ببین سعی کن تو اوقات خوشتون بهش بگی دوست داری پیشت باشه.اگه نفهمید باید اوقات خودتو پر کنی که نبودش حس نشه

دوستای پایه پیدا کن.کلاس برو..چه میدونم ورزشی،پیاده روی

مشاوره خوبه ولی باید هردو بریم.. که شوهر من اصلا نمیاد فک میکنه من روانیم که بهش گیر میدم

الهی

بچه هم داری؟

اگه بچه داشته باشی که اونم تو هر دعوا زجر میکشه 

در سکوتم صداییست**دلی باید که دریابد
کلا کم پیش میاد که زن بتونه حریف مرد بشه به نظرم باید با محبت و صحبت منطقی مسائل رو حل کرد با دعوا ب ...

بارها صحبت کردم  ولی به دعوا ختم شده اصلا اشتباهاشو گردن نمیگیره. فقط به فکر انتقامم یه جوری حالشو بگیرم که یه ذره آروم بشم ولی هیچی به فکرم نمیرسه