2777
2789
عنوان

کراتینه مو

101 بازدید | 17 پست

دوستان من میخوام موهامو کراتینه کنم چون آسیب دیدست تا احیا بشه و رشدش بهتر بشه . یه ماه دیگه هم مراسم یکی از آشناهامونه میخوام برم آرایشگاه برای مدل مو به نظرتون موی کراتینه رو میشه شنیون کرد ؟ یا اینکه حرارت بهش بزنه موادش از بین میره؟

میشه شینیون کرد از بین نمیره فقط بهتره رنگ نشه

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من موهام کراتینه کردم، اگه رسیدگی کنی بهشون ومواد خوب برات بزنن چندماه میمونه، اما به نظرم زیاد خوب نیست من موهام همش بهم میچسیبدین، به این نتیجه رسیدم هیچی مو طبیعی نمیشه 

من موهام کراتینه کردم، اگه رسیدگی کنی بهشون ومواد خوب برات بزنن چندماه میمونه، اما به نظرم زیاد خوب ...

آخه من موهام موخوره داره هرچی کوتاهش میکنم هم خوب نمیشه فر هم هست برای همین گفتم شاید با کراتینه احیا بشه

ن اصلا. من ۷ماهه کراتینه کردم ۲۴ری هم اتو و سشوار میکشم ولی هنوزم کراتینشو داره

درانتظار یک نگاه از طرف خدای مهربون😔 تیکر شرکت توی آزمون بانکمه🙈میشه وقتی ک امضامو خوندی برام صلوات بفرستیو دعاکنی ک به ۲تاحاجت دلم برسم؟😇منم برای همتون دعامیکنم ک به خواسته های دلتون برسین😘😘
من که دیوونه شدم ازریزش مو.موهاموکه هیچ بلدنبودکراتینه کنه ریزش شدیدهم گرفتن ازدروغ گفت احیاکردم

اون موادش خوب نبوده ، من خواهرم انجام داد موادش خیلی خوب بود ۶ ماه رو سرش موند رشد موهاشم عجیب بهتر شد قبلا کوتاه بود الان نزدیکه کمرشه .البته مراقبت هم میکرد ازش

آخه من موهام موخوره داره هرچی کوتاهش میکنم هم خوب نمیشه فر هم هست برای همین گفتم شاید با کراتینه احی ...

نه اصلا موخوره درمان نمیکنه، به نظر من احیا نمیکنه فقط مو از حالت فر بودن درمیاره، البته من موهام فر نبود موج داستن