2777
2789
عنوان

خونه تکونی😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 22 پست
نه دخترم نمیزاره، همش دستم به اون بنده، پارسالم خونه تکونی نکردم،،حامله بودم

من توام یاتومنی😂

اینقدناراحتم ک نمیتونم خونه تکونی کنم😢

دوس داشتم الان همه چی روبشورم همه جابرق بزنه ازتمیزی هیچی بهم مث ی خونه ک همه جاش ازتمیزی برق بزنه حس خوب نمیده

مگ دید و بازدید دارین ک نیاز ب خونه تکونی باشه عزیزم

ای وااای تروخدا بسه 

یعنی چی خب

میخاییم خرید کنیم میگین مگه عید هست

میگیم میخاییم خونه تکونی کنیم میگین مگه دید و بازدبد دارین

خب پس خودمون چی؟؟خودمون ادم نیستیم؟؟نباید یه ذره حال وهوامون عوص بشه؟؟

من همون بهونه سابقم😊باچهار سال سابقه عضویت 😎😎کلمه عبورمو فراموش کرده بودم 😑همین😏پس فک نکن من تازه واردم😏😏😏😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من توام یاتومنی😂 اینقدناراحتم ک نمیتونم خونه تکونی کنم😢 دوس داشتم الان همه چی روبشورم همه جابرق ...

دقیقا

منم باید همه جا رو تمیز کنم که حالم خوب بشه، والا از ترس این کرونا هم نمیشه کارگر گرفت

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

منم مثلا دارم آشپز خونه تمیز میکنم ولی مث هر سال شوق ندارم همیشه یه هفته ای تمومش میکردم ولی امسال بعد یه هفته هنوز کابینتها تموم نشده🤕

چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟
خونه تکونی کنیم که چی بشه عید که کروناست کسی هم نمیاد،البته برای من که دوتا بچه دارم بهتر که کسی نیا ...

مگه واسه بقیه تمیز میکنی.....برا دل خودم تمیز میکنم چندتا وسیله رو جابجاکردم ی خورده تغییرکرده خونه دلم بازشده🤗

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....
ای وااای تروخدا بسه  یعنی چی خب میخاییم خرید کنیم میگین مگه عید هست میگیم میخاییم خونه تکونی ...

کاملا موافقم 

اتفاقا آدم هرکار میکنه برا دل خودش 

هرچیم مهمون نیاد بهتره 

کثیف نمیشه زندگیمون

بی معرفت نیستم.،ولی مزاحم آدمی که مشغول فراموش کردنمه نمیشم😕حتی اگر روزی هزار بار توخودم بشکنم.توبگو غرور!من میگم شعور😄😜
کاملا موافقم  اتفاقا آدم هرکار میکنه برا دل خودش  هرچیم مهمون نیاد بهتره  کثیف نمی ...

دقیقا.اخه مگه ب خاطر بقیه خونه رو تمیز میکنی ؟یاحتما باید جایی بری که خرید کنی

پس دل خودمون چی؟؟من که بااین چیزا دلخوشم

من همون بهونه سابقم😊باچهار سال سابقه عضویت 😎😎کلمه عبورمو فراموش کرده بودم 😑همین😏پس فک نکن من تازه واردم😏😏😏😂
دقیقا.اخه مگه ب خاطر بقیه خونه رو تمیز میکنی ؟یاحتما باید جایی بری که خرید کنی پس دل خودمون چی؟؟من ...

منم اینکه میدونم خونه ازصفر تمیزمیشه حالم وخوب میکنه😄😄

بی معرفت نیستم.،ولی مزاحم آدمی که مشغول فراموش کردنمه نمیشم😕حتی اگر روزی هزار بار توخودم بشکنم.توبگو غرور!من میگم شعور😄😜