2777
2789

شوهر من😑 من تحمل میکنم 

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کی گذاشتش رو سایلنت

مردم چ عجیب شدن                                                                      من فقط ی مداد سیاه بودم ک میخواست گل قرمز بکشه                                                             احترام زیاد توهمش از شیشه بیشتره:)🖖

بگرد دنبال دکمه افزایش صدا فقط مراقب باش صدای دیگه ای رو افزایش ندی یا شاید لمسی هست باید بگردي 😄

عزیزم فقط به خاطر روحیه شوخی کردم ناراحت نشید😱😔

انشالله درست ميشه

☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن                  ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘  امید ماروهم ناامید نکن                                           که امیدم به خودته خداجون ☘                               ☘خداجون حاجت هامون رو همراه                                       سلامتی و دلخوش بده☘                                                  الهی امین😘😍