2777
2789
کسی بهتون پیشنهاد داده؟؟

نه چن نفر رو میشناختم که از همین طریق کلیییی الان وضعشون خوب شده برا همین گفتم منم شانس خودمو امتحان کنم ولی با همین بیت کوین و اینا یکم ترسیدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه چن نفر رو میشناختم که از همین طریق کلیییی الان وضعشون خوب شده برا همین گفتم منم شانس خودمو امتحان ...

ببین هرمیه دیگه پول امثال من و شما جمع میشه برای افراد معدودی و اونا وضعشون خوب میشه

شما کی وارد شدین ؟ سودم دریافت کردین ؟  چرا همچین فکری میکنی؟

من تازه واردم حدودا چهارهفته ای هست و حدودا 49 دلار سود کردم ولی هنوز به حسابم واریز نشده ،چون مقاله ای خوندم که میگفت کلاهبرداریه البته با چند دلیل ثابت میکرد که این همون شرکت های هرمی سابقه

هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊
ببین هرمیه دیگه پول امثال من و شما جمع میشه برای افراد معدودی و اونا وضعشون خوب میشه

ای خدا پس ما چیکار کنیم؟ واقعا هیچ جای پیشرفتی نداریم بورس ایران هم از همه بدتر شده🤦🏻‍♀️

باز خوبه اگه چن ماه یبارم سود بده 

نه هر ماه سود رو میتونی اولین روز ماه میلادی برداشت کنی و از این لحاظ خوبه ولی فقط مسئله اش اینه که اصل پولت بدست میاد یا نه؟یه دفعه ممکنه بردارن و فرار کنند البته ایشالله که اینجوری نشه

من تازه واردم حدودا چهارهفته ای هست و حدودا 49 دلار سود کردم ولی هنوز به حسابم واریز نشده ،چون مقاله ...

نه انرژی مثبت بفرس روحیه خودتو خراب نکن تازه کاریه ک انجام دادی امیدوارم زودتر بتونی پولتو چنج کنی 

خب شما زیر مجموعه هم داری؟

نه ولی اگه سه تا هزار دلار بیاری تو سیستم یه هزار دلار جایزه می گیری و من بعدش که فهمیدم گلد کوئیسته اصلا دلم نمی خواد زیر مجموعه بگیرم چون وجدانی و شرعی اصلا کار درستی نیس که از گول زدن بقیه سعی کنی خودت رو خوشبخت کنی!

نه هر ماه سود رو میتونی اولین روز ماه میلادی برداشت کنی و از این لحاظ خوبه ولی فقط مسئله اش اینه که ...

نه اینجوری نیست خیالت راحت 

قردادش ۲ ساله اس توی این دوسال از اصل پول بیشتر سود میگیری بازم بستگی به قیمت دلار داره دیگه 

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
نه ولی اگه سه تا هزار دلار بیاری تو سیستم یه هزار دلار جایزه می گیری و من بعدش که فهمیدم گلد کوئیسته ...

اها پس بدون زیر مجموعه میتونی سود پولتو بگیری

ولی اونجوری ک من شنیدم اران دو ماه ییار بخاطر تحریم ایران میتونی پولتو تو بیت کوین چنج کنی 

شما لیدر داری ؟

نه اینجوری نیست خیالت راحت  قردادش ۲ ساله اس توی این دوسال از اصل پول بیشتر سود میگیری بازم بس ...

چی بگم والله من که امیدم به خداست امیدوارم که اینجوری نباشه البته کسی که منو به سیستم معرفی کرد گفت هر ماه 8دلار بابت بیمه کم میشه که این یعنی اصل پول بیمه اس ولی من بیمه نامه ای هنوز تو دفتر کارم نه دیدم و نه دریافت کردم!

اها پس بدون زیر مجموعه میتونی سود پولتو بگیری ولی اونجوری ک من شنیدم اران دو ماه ییار بخاطر تحریم ا ...

آره بدون زیر مجموعه هم سود رو میدن مشکل نداره ولی با زیر مجوعه زودتر اصل پول برمی گرده من لیدر دارم و پول به حساب لیدرم میاد و اون قراره به ما پول بده وگفته ماهیانه میتونید سودپولتون رو برداشت کنید