2777
2789
عنوان

پوشک 😪😓

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 32 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۱۳

قدش فکرنکنم به کابینت های بالا برسه نوار هارو بزار همونجا 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 
از من بلندتره . صبح تا شب بیکاره تو خونه همیشه تو سوراخ سمبه های خونه رو می گرده

عزیزم باور کن اون خودش میدونه واسه چیه میخواد از زیر زبونت بکشه بچه های این دوره زمونه همه چی رو بلدن 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 
نه پسر من نمیدونه این چیزا رو

نمیدونم صلاحه بهش توضیح بدی یا نه ولی تو این سن شنیدن این موضوع یه هیجان جنسي ایجاد میکنه شایدم اینطور نباشه ولی حتما باید یه حریم جدا داشته باشیم و قانعش کنید که نباید وارد اون حریم بشه

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️
13 سالشه دیگه باید خودش بدونه و اینکه ازت میپرسه میخواد یکم  شیطونی کنه وگرنه پسرا زودتر از دخت ...

پسر من ۶ سالشه قشنگ میفهمه

یه بار دید اما دیدم هیچی نگفت فقط یواشکی خندید

فهمیدم که متوجه شده اما حیا کرد و هیچی نگفت

برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرست.ممنون😍😍😍
شما نواراتو قایم می کنی؟

بله. تو کمد مخصوص خودم‌.منطورم میز آرایشمه

اما یه بار بچم رفت سر کمدم ودید

اما فهمید چیه. اما هیچی نگفت

برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرست.ممنون😍😍😍
نه نمیدونه هیچ دوست رفیقی نداره هم

گوشی که داره 😂 😂 😂 

پسر من ۶ سالشه قشنگ میفهمه یه بار دید اما دیدم هیچی نگفت فقط یواشکی خندید فهمیدم که متوجه شده اما ...

الهی😂😂😍

اره متوجه میشه که یه چیز خصوصیه 

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️