2777
2789
عنوان

کمکم نمیشه کرد

226 بازدید | 24 پست

پدرشوهرمن خیلی اخلاقش تنده دادمیزنه اخم تخم میکنه چش غره میره

تو اون هفته دوبار سرمن داد زده 

ی بار مادرشوهرمو بردم دکتر خوب نوبتو قرار بود خودشون بگیرن منم ک تاحالا نرفتم ک بدونم چ ساعتی باید رفت هیشکی نرفته نوبت بگیره ما رفتیم تا۶ و نیم غروب اونجا بودیم بعد یهو پدرشوهرم زنگ زد به من 

گفتم سلام 

جواب سلام نداد یهو گفت معلومه کجایید مگه نمیگفتم زودتر نوبت بگیرید شب شد بیاید خونه و فلان همشو با داد بیدار و طلبکاری کفت🙄 

مادرشوهرمم پیشم بود بعد ک قطع کرد مادرشوهرم گفت ن بابا منطورش ب من بود ب تو نبود 

🙄😒خوب با تو کارداره که ی گوشی با خودت بیار ب تو زنگ بزنن وقتی بیرونی 😒😐 ماسمالی مبکنه

ی روزم رفتم اشپزخونه مادرشوهرمو تمیز کنم مادرشوهرم ی ظرفو گذاشت رو میز  ست خواهرشوهرم بهش خورد افتاد شکست خواهرشوهرم ۱۲سالشه خیلی بلد نیس کار انجام بده😐 من اومدم جمع کنم پدرشوهرم از در اوند تو دید دارم جمع میکنم سرم داد زد ک چرا شکستی و مگه ظرفو اینجا میذارن و فلان 

بعد رفت 

مادرشوهرمم گفت این اخلاقش تنده بیخیال و فلان 

دیگه نمیرم کمکشون ی مدت تا مادرشوهرم بپرسه چرا دکترنمیبری منو میگم بابا زنگ میزنه هرچی دلش میخواد میگه ........

چرا مادرشوهرم ماس مالی میکنه؟از چی میترسه ؟

🤔

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

نمیدونم یه مدت نرو نزدیکشون:///

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی شد 🤦‍♀️

پدرشوهرت مریضی؟ چیزیه

من بابابزرگم اخلاقش تنده

ولی اینطوری نمیکنه با عروساش😐

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
لابد میترسه شوهرم بفهمه اره؟ فک کنم میخواد عادت کنم ب این اخلاقا 

آره دقیقا

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی