2777
2789
عنوان

کمکم نمیشه کرد

226 بازدید | 24 پست

پدرشوهرمن خیلی اخلاقش تنده دادمیزنه اخم تخم میکنه چش غره میره

تو اون هفته دوبار سرمن داد زده 

ی بار مادرشوهرمو بردم دکتر خوب نوبتو قرار بود خودشون بگیرن منم ک تاحالا نرفتم ک بدونم چ ساعتی باید رفت هیشکی نرفته نوبت بگیره ما رفتیم تا۶ و نیم غروب اونجا بودیم بعد یهو پدرشوهرم زنگ زد به من 

گفتم سلام 

جواب سلام نداد یهو گفت معلومه کجایید مگه نمیگفتم زودتر نوبت بگیرید شب شد بیاید خونه و فلان همشو با داد بیدار و طلبکاری کفت🙄 

مادرشوهرمم پیشم بود بعد ک قطع کرد مادرشوهرم گفت ن بابا منطورش ب من بود ب تو نبود 

🙄😒خوب با تو کارداره که ی گوشی با خودت بیار ب تو زنگ بزنن وقتی بیرونی 😒😐 ماسمالی مبکنه

ی روزم رفتم اشپزخونه مادرشوهرمو تمیز کنم مادرشوهرم ی ظرفو گذاشت رو میز  ست خواهرشوهرم بهش خورد افتاد شکست خواهرشوهرم ۱۲سالشه خیلی بلد نیس کار انجام بده😐 من اومدم جمع کنم پدرشوهرم از در اوند تو دید دارم جمع میکنم سرم داد زد ک چرا شکستی و مگه ظرفو اینجا میذارن و فلان 

بعد رفت 

مادرشوهرمم گفت این اخلاقش تنده بیخیال و فلان 

دیگه نمیرم کمکشون ی مدت تا مادرشوهرم بپرسه چرا دکترنمیبری منو میگم بابا زنگ میزنه هرچی دلش میخواد میگه ........

چرا مادرشوهرم ماس مالی میکنه؟از چی میترسه ؟

🤔

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

نمیدونم یه مدت نرو نزدیکشون:///

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی شد 🤦‍♀️

پدرشوهرت مریضی؟ چیزیه

من بابابزرگم اخلاقش تنده

ولی اینطوری نمیکنه با عروساش😐

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
لابد میترسه شوهرم بفهمه اره؟ فک کنم میخواد عادت کنم ب این اخلاقا 

آره دقیقا

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی