2777
2789
عنوان

فضول

116 بازدید | 20 پست

ما قراره ی وام واسه خونه بگیریم زنگ زدیم ی موسسه دنبال کاراش رفتیم گفتن فعلا سیستم ثبت نامش بستس بعد عید باز میشه بهتون زنگ میزنیم بیاین مدارک بیارین 

قراره کسی نفهمه (شوهرم و البته من دوس نداریم کسی زیاد اطلاع داشته باشه از کار زندگیمون)

این وامم دوست پدرشوهرم به ما معرفی کرد 

این شد ک مادرشوهرم اینام فهمیدن 🤦‍♀️

حالا از اون روز تاحالا هی میگه خاله(خواهرش)

گفت ب بهاره و شوهرش بگو وامه رو بگیرن خوبه 

اکه نگیرن بی عقلیه فلانه 

😳😳🙄🙄🤬بابا اولا ک چرا مادرشوهرمن بابد بره به خواهرش بگه ما کجا داریم وام میگیریم

دوما چندبار بهش گفتیم سیستم بستس الان اصن کجا ثبت نام میکنن؟۰🤔🙄🙄🙄خوب باید منتظر بود 

اینا فک کردن وامو دارن میریزن زیر پای ما ،

اون وقت ما ناز میکنیم 😒😖😏

درجواب چی بگم این سری ک بگه خاله گفت فلان بهمان و بی عقلیه و اینا 😞ادبم نداره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اهمیت نده  بهترین جوابع

ن عزیزم اخه زور میگه من الان برم کجا وام بسازم؟ اصن نمیدن حالا

مادرشوهرم جوری تعریف کرده ک انگار وامه مثل پول خورده میدن و ما نمیریم ی جوری ک فکر کردن کوتاهی از ماست 

خوب خر اگه وامی بدن ک یعنی ما فکر زندگیمون نیستیم نشستیم خواهر دوهزاری تو بیاد زر برنه؟😏 

بگو به خاله بگین خدا رو شکر عقل داریم خودمون بیشتر دلمون میسوزه ممنون که به بفکرمونید ولی خاله هم گن ...

همچین میخوام بزنم تو پوز مادرشوهرم

ک خودشو لوس نکنه 

هی تقی ب توقی میخوره خووهرم گفت داداشم گفت 

پسرم گفت فلانی گفت ی جا حالشو اساسی میگیرم 

بگو اول از همه که هنوز چیزی معلوم.نیست و سیت بستس دومن ما نمیخاستیم کسی خبر دار بشه حالا که همه فهمی ...

شوهرم بهش گفته سیستم قطعه اونم گفته برو بگییییر بدردت میخورهه 

خوی خنگ داره میگه اصن ثبت نام نمیکنن 

هی حرف زور خودشو میزنه 

همچین میخوام بزنم تو پوز مادرشوهرم ک خودشو لوس نکنه  هی تقی ب توقی میخوره خووهرم گفت داداشم گ ...

میفهمم منم دلم میخواد یجوری حال مادر شوهرمو یگیرم . جهاز که اوردم هر چی شوهرم و پدر شوهرم میگفتن این جنسش خوبه اونم سریع میگفت نه بابا مال دخترشو خیلی جنسش خوب بود الانم سر سیسمونی میدونم میخواد بیاد زر بزنه

شوهرم بهش گفته سیستم قطعه اونم گفته برو بگییییر بدردت میخورهه  خوی خنگ داره میگه اصن ثبت نام ن ...

خوب شاید سردرنمیاره سیستم میستم چیه😂😂😂 یکم براش توضیح بدید شاید روشن شد ماجرا براش😂😂😂

میفهمم منم دلم میخواد یجوری حال مادر شوهرمو یگیرم . جهاز که اوردم هر چی شوهرم و پدر شوهرم میگفتن این ...

من ک اصن اعصاب ندارم سوسول بازی دربیارن 

ب شوهرم گفتن واسه جهاز من نطر بدن با بیل میزنم توسرش 

از الان هنوز جهازمو ندیده چندباری گفته اره جنس فلان فروشگاه بدردنمیخوره 

همون ک من خرید میکنم و میگه😒 ی بارم خووهرشوهرم گفت اصن کسی از اونجا خریدم میکنه ک تومیری خرید 

خوب شاید سردرنمیاره سیستم میستم چیه😂😂😂 یکم براش توضیح بدید شاید روشن شد ماجرا براش😂😂😂

ن اصن نباید ی چیزی و زودی بهش گفت باید نصف راهو رفت بعد 

هی عجله داره ی جا تنها گیرش بیارما پوستش کندش

من ک اصن اعصاب ندارم سوسول بازی دربیارن  ب شوهرم گفتن واسه جهاز من نطر بدن با بیل میزنم توسرش& ...

نه با اینا کاری نکداره ولی نمیدونم چرا تا شوهرم یا شوهرش از یه چیز من تعریف میکنن فورا میگه اره مال هبجی هم فلانه

نه با اینا کاری نکداره ولی نمیدونم چرا تا شوهرم یا شوهرش از یه چیز من تعریف میکنن فورا میگه اره مال ...

حسودیشون مبشه 

اتفاقا بذار شوهرت اینا تعریف کنن 

اصل کار اینه ک شوهرت قبول داره بعد اینا میبینن تو و وسایلت و زندگیت تو چشم شوهرت هستی حسودیشون میشه 

واسه همین ناله میکنن 

ن عزیزم اخه زور میگه من الان برم کجا وام بسازم؟ اصن نمیدن حالا مادرشوهرم جوری تعریف کرده ک انگار وا ...

پس همین جمله آخریتو بگو بهش 😁✌😌

ازم متنفر باش ولی یکی دیگرو بغل نکن:(💔
حسودیشون مبشه  اتفاقا بذار شوهرت اینا تعریف کنن  اصل کار اینه ک شوهرت قبول داره بعد اینا ...

اخه میدونی جلو شوهرم میگه شوهر منم خیلی رو وسائل حساسه بعد میاد اینجوری که میگه کلا دید شوهرمو عو۱ میکنه البته در جریانید که آقایون اصلا از سیاست های خانوما دورن چیزی که به نظر ما مهمه برای اونا بی ارزشه