2777
2789

چند کیلویی چند سانت؟

از نظر سلامتی در چه وضهیتی.تیرویید .کم خونی.فشارر خون .قند و چربی چه طوره؟

اگه سلامتی کامل داری میتونی بایه سری تمرین که تو نت سرچ کنی و یه رژیم کاملا سالم به وزن مورد نظر برسی

من کرونا گرفتم پدرم دراومد 

☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن                  ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘  امید ماروهم ناامید نکن                                           که امیدم به خودته خداجون ☘                               ☘خداجون حاجت هامون رو همراه                                       سلامتی و دلخوش بده☘                                                  الهی امین😘😍                  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند کیلویی چند سانت؟ از نظر سلامتی در چه وضهیتی.تیرویید .کم خونی.فشارر خون .قند و چربی چه طوره؟ اگ ...

کم کاررررری تیروئید شدددددید هفتادو 5 و ایناس تی اس اچم کم خونم هستم ولی نه خیلی  فشارم همیشه پایینه بقیرو نمیدونم. ولی حوصله ورزش و اینارو ندارم وقتشم ندارم. بعد رژیمم تو این شرایط نمیتونم بگم من اینارو باید بخورم هر چی بود باید بخورم. حوصله زیاد غذا خوردنم ندارم. در کل داغونم فک کنم165 قد 51 و اینا وزن بی ام ای م خوبه ولی تو ظاهر خیلی لاغرم 22 سالمه هیکلم شبیه بچه هاس. همه هم سنام که گنده منده بودن شوهر کردن رفتن😔عزیزم ببخشید که پیامتو ندیدم ممنون میشم کمکم کنی😓

خوب از چیه بدنت و کدوم قسمتش ناراضی هستی 

در ضمن باید مشکلاتی که گفتی رو درستش کنی مثل تیروئید کم خونی فشار .پیش یه دکتر خوب برو براشون و تقویتی استفاده کن مواد غذایی متناسب با کمبودهای بدن استفاده کن که خیلی هم پیچیده و گرون نیستن و دکتر برات احتمالا ویتامین و .... تجویز کنه و در لباس پوشیدن هم دقت کن خیلی زیاد توی هیکل و اندام تاثیر داره تو نت سرچ کن و بادقت بخون به هر قرصی و هرکسی اعتماد نکن و حتما از چندنفر مطمئن بپرس .حواست به هورمون های بدن ت باشه حرص نخور شاد باش فیلم طنز ببین و بخند که برای مشکلاتی که داری خوب هستن حرص خوردن باعث لاغری .بدتر شدن تیروئید و کم خونی میشه .باچیزاي ساده میشه کارهایی کرد که شاید گرون هاش نتونن .ساده بگیر و به حرفام عمل کن 

☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن                  ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘  امید ماروهم ناامید نکن                                           که امیدم به خودته خداجون ☘                               ☘خداجون حاجت هامون رو همراه                                       سلامتی و دلخوش بده☘                                                  الهی امین😘😍                  
خوب از چیه بدنت و کدوم قسمتش ناراضی هستی  در ضمن باید مشکلاتی که گفتی رو درستش کنی مثل تیروئید ...

وای اتقاقا خییلی عصبی درون گرا و تو فکرم قرص تیروئید میخورم ففولم گرفتم که روزی ی دونه بخورم چند دوره ففول بخورم خوبه؟ دوس دارم هیکلم زنونه تر شه سینه و باس. ن و صورت پاهامم خیلی لاغره درست عییین مرغ😂در مورد قرص مگارنج یا پودر جنسینگ اطلاعی ندارین؟ 

خوب از چیه بدنت و کدوم قسمتش ناراضی هستی  در ضمن باید مشکلاتی که گفتی رو درستش کنی مثل تیروئید ...

هورمونامم همین دکتر تیروئید گفت بعد موها شکممم دید گفت نه خیلی زبر نشده ولی کلا پر موام

وای اتقاقا خییلی عصبی درون گرا و تو فکرم قرص تیروئید میخورم ففولم گرفتم که روزی ی دونه بخورم چند دور ...

د، این حد نه عزيزم گفتم که با یه دکتر عالی مشورت بگیر برای سینه و ب ا س ن هم یه سری ورزش ساده هست که تو نت هست خواهشا رژیم های غیر معقول .حرکات غیر معقول نزن. آهسته و پیوسته برو نه تند و گهی خسته .

ورزش هم مشورت باپزشک کن و یه سری ازتو نت دان کن و از 15دقيقه شروع کن و آهسته تايمش رو يالابيار 

برای زیبایی تلاش درست کن تا ثمره ش رو ببینی و کیف کنی 

تلاش اشتباه و غصه فقط بدتر مریضی مياره

هورمونامم همین دکتر تیروئید گفت بعد موها شکممم دید گفت نه خیلی زبر نشده ولی کلا پر موام

خوب منم پرمو هستم 😁 کاریش نمیشه کرد همه دارن 

فقط میتونم بگم ازش لذت ببر😜😊

آخه سینه که چربیه ورزش فایده نداره براش

عزیزم یه نگاه به بدنسازاي خانم و مدل ها بنداز جدا از عمل و اینا ولی ورزش داره یه سرچ تو نت کنی میاد