2777
2789
عزیزم مثبته مباررررررررررکت باشه😍🌹🌹🌹🌹 بزار یه هفته بعد از تاخیر ازمایش بده  وقتی هاله می ...

مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه. چون رفتم ازمایش و منفی بود چشمم ترسیده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان های سایت میشه برا منم دعا کنید دیگه خسته و نا امید شدم . همه اقوام حامله شدن غیر من 😔

انشالله خیلی زود زود دامنت سبز شه عزیزم واست ده تا صلوات میفرستم انشالله به حاجتت برسی😘🙏🙏

سلام عزیزم انشالله که زود زود مامان بشی. منم هنوز دو روز به موعدم مونده از ده روز پیش همه ی علائمای ...

تورو خدا دعا کنید منم حامله باشم . من دل و کمرم مثلا یک ساعت درد میگیره که میگم همین الان پریود میشم ولی بعدش خوب میشم

برای منم دعا کنین منم ۴ روز به موعدم مونده اما حتی روز موعدمم می ترسم‌ بی بی بزارم

💖خدایا به همه ی خیری که از جانب خود می فرستی سخت محتاجم💖خواهریا لطفا منو یه صلوات مهمون کنین😚
برای منم دعا کنین منم ۴ روز به موعدم مونده اما حتی روز موعدمم می ترسم‌ بی بی بزارم

عزیزم انشالله زود زود باردار بشی ده تا صلوات واست فرستادم انشالله به حاجتت برسی😘🙏🙏