2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه نداریم 5ساله ازدواج کردم من25سالمه همسرم متولد 65.. اردیبهشت دعوامون شد گفتم منو ببر خونه بابام گفت میبرمت هری بردم تهران پلیس نذاشت وارذتهران بشیم نامرد میگف دربیا گفتم پول ندارم بهم بده تابرم گفت به خانواده ات بگو بفرستن برات بروخونه بابات

الان کجایی ?

حتمااااا جدا شو 

دوست دارم خداااااااا. ............  ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم   ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم.  زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت.  خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن.  شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد  خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............  دوست دارم خدااااااااا

همشو بگو دیگه حالا تا پربازدید نشه نمیزاری؟

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕

منم ترسیدم تنها توعوارضی بمونم... بلش اومدم خونه زنگ زدم داییم بیادسراغم شب شد داییم گفت نزدیک خونتونم من لباس پوسیدم گفت کدوم گوری میری گفتم داییم داره میاد سزاغم که برم رغت ساطوراشپزخونه رواورد گف داییت بیاد ی بلایی سردوتاتون میارم خ قیافش وحشتناک بود

بچه ها مینویسم بخدا برا بازدیدنیست... ازبس دستمو فشارداده دردمیکنه😔ابنوبگم که سالی ببارلباس میخره برام نه شارز ن بسته اینترنت نه حتی پول دکتر میده 5ساله گولتوجیبیم تازه شده90تومن

بد دهنه دعوامون میشه سرچیزای بیخودی فحش میده به خودم خانواده ام هلم میده.... اردببهشت بردم بعدازچاقوکشیدنش کلب گریه کردم اومدمغذرت خواهی گفت منوعصبی نبابدکنی گفتم توهیچی نمیخری برام 5ساله دکترنمیبری ازتمام فامیل بریدیم 

من نمیدونم تو سر خانمهای اینجا چی میگذره که حتی اندازه کرایه ماشین هم پول پس انداز ندارن!!! 

میگه که نمیده که پس انداز کنه

اینجور مردی نمی ذاره زنشم کار کنه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
میگه که نمیده که پس انداز کنه اینجور مردی نمی ذاره زنشم کار کنه

را بعداز 5سال راضیش کردم برم سرکار تا رفتم سرکاربازدعوا شروع شد گفت اجاره خونه روبده پول ابو برقو بده یکماه ونیم رفتم استعفادادم 8م

من نمیدونم تو سر خانمهای اینجا چی میگذره که حتی اندازه کرایه ماشین هم پول پس انداز ندارن!!! 

اخه هزیزم توبمن بگو ماهی 90تومن پول توجیبی که بخوای مزخرفترین لوازم ارایشوبخری یا یسورتو سوتین کجاشوپس اندازکنم میگم سالی یبار یدست لبلس بیرون دوتا سوتینودوتاشورت بالوازم ارایش میگه یسال ببرت... 5ساله پاتواایشگاه نذاشتم

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز