2777
2789
اره دقیقا  من اسم دخترمونم انتخاب کردیم هرکی می پرسه میگم بین جن تا اسم موندیم ی چن تا اسم الک ...

من یادمه باردار بودم به خدا سر اسم دهنم رو سرویس کردن مادر شوهرم اینا...آخرش هم بچه هامو از دست دادم ها...هر اسمی می گفتیم مادر شوهرم میگفت من نمیتونم تلفظ کنم فامیلیشو صدا میکنم...خلاصه تجربه شد برام.الان هم میخوام بچه از بهزیستی بیاریم اسمی که انتخاب کردم لو نمیدم تا لحظه آخر.هر چی هم بپرسن میگم تا ببینیم خدا چی میخواد

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ازدستشون دادی عزیزم؟چن‌تا بودی؟استرس داشتی یا چیز دیگه ای؟

زایمان زودرس کردم دوقلو بود.نه استرس نداشتم ولی با ای وی اف باردار شده بودم.دیگه بعد از اون هم هر چقدر ای وی اف کردم نشد

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
زایمان زودرس کردم دوقلو بود.نه استرس نداشتم ولی با ای وی اف باردار شده بودم.دیگه بعد از اون هم هر چق ...

عزیزم انشالله زودتر خدا دامنتو سبز کنه ب حق پنج تن آل عبا❤ازته قلبم برات آرزو کردم سر زایمانمم برات دعامیکنم❤

عزیزم انشالله زودتر خدا دامنتو سبز کنه ب حق پنج تن آل عبا❤ازته قلبم برات آرزو کردم سر زایمانمم برات ...

خیلی ممنونم عزیزم