2777
2789

سعید

و بِالوالِدَینّ کُمکوا تَکونوا البِیت.......!!🙏🏻به پــــــــــدر و مــــــــــادر خــــــــــود در خــــــــــانه تکــــــــــانی کــــــــــمک کنـــــید......!!!💪🏻مــــامـانم در حـــــال گـــول زدن مــــــن ☹️مــــــــــیگه حدیثه🥴..........................................غمگینم😔😔😔.خالی بستم ....خدا شاهده دارم میترکم از خوشی 😂فقط دیدم مد شده،گفتم منم بگم.لامصب بد جور کلاس داره!!!!!بذار یه بار دیگه بگم:غمگینم😔😞😂😂✌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌✌         ................................................. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌یعنی داغونما......دیشب تا صبح نشستم، با هر دینی حساب کردم بازم میرم جهنم !!!!!!!!!!!!!!!‍‌‌‌‌‌‍‌‍‍‌😂‌‌‍‌‌‌‌‌‍‌‍‍‌😂‌‌‍‌‌‌‌‌‍‌‍‍‌😂‌‌‍...........................زندگی من اینجوریه که مثل روان شناسا صحبت میکنم؛مثل روانیا عمل میکنم❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آرین هم راحت تره بگی 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
منم انتخابم گارن بود اما هرجا گفتم گفتن خوب نس🥺😭

مجبور نیستی جای بگی ک توی دلت سیاهش کنن 

مجبوری بگی؟هرکی گفت بگو معلوم‌نیس ی بهونه بیار من خدا شاهده تا موقع زایمان فقط منو همسرم می دونستیم مامانم تو بیمارستان گفت چیه همسرم گفت بذاردنیا بیاد خدا شاهده وقتی پسرم و دیدن اونوقت اسمشو گفتیم دیگه ما انتخاب کرده بودیم فرصت نشده بود توی دلمون سیاهش کنن😂😄البته مامانم اینا راضی بودن همسرم از خاهراش خبرداشت😂گفت نگو

من کارن رو خوشم میاد تو این مایه ها آروین و رادین و رایان هم زیبا هستند.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
مجبور نیستی جای بگی ک توی دلت سیاهش کنن  مجبوری بگی؟هرکی گفت بگو معلوم‌نیس ی بهونه بیار من خدا ...

به نظر منم خیلی اشتباهه لو دادن اسم بچه.چون سلیقه ها متفاوته هر کس نظر خودشو میگه باعث میشه آدم دلزده بشه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
به نظر منم خیلی اشتباهه لو دادن اسم بچه.چون سلیقه ها متفاوته هر کس نظر خودشو میگه باعث میشه آدم دلزد ...

اره مام کارن دوس داریم اما فهمیدن کلا گفتن چیه فلان...اطرافم کسی از کارن خوشش نیومد...

به نظر منم خیلی اشتباهه لو دادن اسم بچه.چون سلیقه ها متفاوته هر کس نظر خودشو میگه باعث میشه آدم دلزد ...

اره دقیقا 

من اسم دخترمونم انتخاب کردیم هرکی می پرسه میگم بین جن تا اسم موندیم ی چن تا اسم الکی میگم دهنشون بسته شه 

مخصوصا خواهرای شوهرم علل خصوص بزرگه فتنه گر 

اره مام کارن دوس داریم اما فهمیدن کلا گفتن چیه فلان...اطرافم کسی از کارن خوشش نیومد...

ولش کن کار خودتو بکن هر اسمی دلت میشینه بزار مگه چند بار حق انتخاب داری....کارن خیلی هم زیباست