fariba_dlv مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 14290 عنوان میخوام لپ تاپ بگیرم 36 بازدید | 3 پست دوباره دلار داره میره بالا بگیرم بگیرم یا صبر کنم.دو روزه دو ملیون گرون شده منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان 1399/12/02 | 17:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنیا_____ عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 1656 بگیر تو این مملکت چیزی ارزون نمیشه منم اول بهمن میخواستم بگیرم انقدر گفتن نگیر و اینا ولی من دیگه رفتم گرفتم تا ۴ ۵ روز بعدش یکم کاهش قیمت تا ۱۰۰ تومن داشت بعدش باز گرون شد الان ۵۰۰ تومن ازون چیزی که من گرفتم گرونتر شده تو یه ماه بگیر خیال خودتو راحت کن
مغرورکوچولو عضویت: 1399/10/17 تعداد پست: 263 چ مارکیچند؟منم میخوام بگیرم ولی حتی جرعت نمیکنم برم قیمت بپرسم😬😂 مهندس کوچولو سابقم،مهارت خاصی تو وحشی بازی دارم،اسم کاربریمو دوست ندارم 😒یادت نره رویا ها بخشی از تقدیرن
fariba_dlv مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 14290 چ مارکی چند؟ منم میخوام بگیرم ولی حتی جرعت نمیکنم برم قیمت بپرسم😬😂 ایسوز میخوام بگیرم .۲۷ بود شده سی تومن منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان