2777
2789
عنوان

کولونوسکوپی

2812 بازدید | 12 پست

سلام دوستان کسی تا حالا کولونوسکپی کرده من فردا ساعت 4کولونوسکپی دارم وامروز 6بسته پودر پیدرولاکس و قرص بیزاکودیل رو خوردم ولی هنوز رنگ مدفوع روشن و بی رنگ نشده حتی دوبسته پودر اضافه هم خریدم. شما میگین چکار کنم؟؟ 

دو  سه هفته پیش همسرم انجام داد 

از دیروز باید مایعات بی رنگ میخوردی

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

غذا نباید بخوری تا فردا اون پودرا مصرف کنی کلن روده هات پاک میشن

تا پای جان برای ایران🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 سلامتی امام زمان صلوات . ما ابدیت رو در پیش داریم هستیم که هستیم....

آره از دیروز ظهر شروع کردم

خب تا فردا اوکی میشه پس

ب همسر من ی شیشه شربت سنا هم داده بود دکتر 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
غذا نباید بخوری تا فردا اون پودرا مصرف کنی کلن روده هات پاک میشن

نخوردم خب از دیروز ظهر رژیم رو شروع کردم امروز هم پودرا رو می خورم برای همه 6پودر می نویسن من 14پودر خریدم چون قبلا هم زیاد می خوردم و تمیز نمی شد ورنگش زرد بود برای همین زیاد خریدم که بخورم