2777
2789

سلام دوستان.

من و شوهرم تازه یکساله که ازدواج کردیم و به هزار بدبختی پول جور کردیم تا یه خونه بخریم. الان 8 ماهه که فروشنده سند رو به ناممون انتقال نداده... چجوری وکیل ملکی خوب تو تهران پیدا کنم؟

عزیزم این شماره یه وکیل خوبه، میتونه راحت براتون الزام به تنظیم سند بگیره 09129215258 

حتما باهاش مشورت بکنید

اینم وبسایتشه https://osivandlawyer.com/

توی تهرانه

انشاالله خونتون رو بگیرید زود، خیلی سخته آدم خونه بخره توش اعصاب خوردی پیش بیاد

عزیزم این شماره یه وکیل خوبه، میتونه راحت براتون الزام به تنظیم سند بگیره 09129215258  حتما با ...

بهشون زنگ زدم ولی خوب راهنمایی نکردن. اما این شماره یک موسسه حقوقی خوبه که راهنماییشون واقعا عالیه:  021-44899341

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهشون زنگ زدم ولی خوب راهنمایی نکردن. اما این شماره یک موسسه حقوقی خوبه که راهنماییشون واقعا عالیه: ...

عزیزم به موسسه های حقوقی اعتماد نکن، مستقیم برو پیش وکیل خیلی بهتره، این موسسه ها واسطه هستن بین وکیل و موکل و معمولا هم از وکیلایی استفاده میکنن که ارزون دربیاد و سود بره توی جیب خودشون، وکیلای قدر هم معمولا با موسسه های حقوقی کار نمیکنن چون وقتی خودشون میتونن دفتر داشته باشن چرا برن زیر دست یه موسسه حقوقی بشن! 

عزیزم به موسسه های حقوقی اعتماد نکن، مستقیم برو پیش وکیل خیلی بهتره، این موسسه ها واسطه هستن بین وکی ...

اره عزیزم. قبلا راهم به این موسسه ها افتاده بود ولی خداروشکر این مورد اینطوری نبود. دفتر وکالت مال خودشونه که همشون هم پایه یک دادگستری هستن و تو هر زمینه ای که بخوای کارتو راه میندازن اگرم واقعا چیزی به صلاحت باشه رو میگن که یه موقع نیفتی تو چاله.

مرسی بازم معرفی کردی.

اره عزیزم. قبلا راهم به این موسسه ها افتاده بود ولی خداروشکر این مورد اینطوری نبود. دفتر وکالت مال خ ...

لطفا یکی به منم راهنمایی کنه منم دقیقا مشکل شما رو داشتم خیلی سال پیش و خیلی اذیت شدیم البته خدا رو شکر حل شد و کار به وکیل نکشید ... حالا میخوایم باز اقدام کنیم ولی خیی چشمم ترسیده . مساله اینه ماکسی رو نداریم که پای معامله حضور داشته باشه حتی برای خونه دیدن هم نیاز هست یه خبره ملکی همراه باشه تو ایراد ها رو زود بفهمه ..حتما نباید وکیل باشه ها اگه وارد و با وجدان باشه و خیلی هم  حق العملش نباشه خوبه حتی اگه خانم باشه هم خوبه به نظرتون کسی هست که هم تو دیدن ملک همرهی کنه هم تو قرارداد کمک کنه؟؟ 

سلام تجربه من میگه که اگه شما یا کس دیگه سوال یا مشکل ملکی داره وکیل ملکی تهران که واقعا کارش درسته در موسسه حقوقی داوری عدالت گستر فتح هست. سرکار خانم منصوری باهاشون تماس بگیرید ۰۹۱۱۶۵۹۵۶۹۹ .

اینم ادرس سایتشون : www.ctlaw.ir

سلام. من یه وکیل ملکی خوب در غرب تهران میشناسم. دوستم یه پرونده ملکی بهشون داده بود خیلی راضی بود. من شمارشونو ندارم ولی اسمش گروه وکلای دیوان سالار بود. توی گوگل سرچ کنی شمارشونو میاره

ایشون یکی از بهترین وکلای ملکی کشور هستند

دکتر حامد نجفی

♦ استاد دانشگاه علامه طباطبایی.

♦ دکتری حقوق خصوصی 

♦ وکیل پایه یک دادگستری (بیش از 12 سال سابقه وکالت)

♦ دارای تأیدیه پژوهشی از سوی پروفسور مارک لملی، استاد بزرگ حقوق آمریکا در دانشگاه استنفورد.

♦ پژوهشگر موسسه حقوق تطبیقی دانشگاه تهران.

♦ پژوهشگر بین‌المللی حوزه حقوق مالکیت فکری.

♦ دارای تأییدیه پژوهشی از سوی مجله JCR دانشکده حقوق دانشگاه جورج واشنگتون آمریکا

♦ دارای مقاله تأیید‌شده در مجله با نمایه معتبر بین‌المللی اسکوپوس در مجله حقوق مالکیت فکری هند.

♦ انتخاب به عنوان پژوهشگر نمونه از سوی وزارت ارشاد اسلامی.

♦ مشاور حقوقی وزارت بهداشت و عضو کمیته حقوق فناوریه معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت

و

.....

آدرس و مطالعه رزومه کاملشون در سایت حامیان عدالت هستش و تلفن دفترشون:

02144872230 📞

بهشون زنگ زدم ولی خوب راهنمایی نکردن. اما این شماره یک موسسه حقوقی خوبه که راهنماییشون واقعا عالیه: ...

با دکتر نجفی تماس بگیرین . بسیار دقیق و باحوصله راهنمایی میکنن و مشاوره میدن . عضو هیئت علمی و از بهترین وکلای ملکی تهران هستند.

https://hamyanedalat.com/وکیل-ملکی/